Italia

Clubul la care joacă Radu Drăgușin are probleme mari. Ce s-a întâmplat cu președintele Sampdoriei 

Preşedintele clubului Sampdoria, Massimo Ferrero, a fost reţinut, luni dimineaţă, de Garda Financiară italiană într-un dosar de infracţiuni comerciale.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Decembrie 2021, 17:22
Data actualizarii: Luni 06 Decembrie 2021, 17:28

Potrivit news.ro care citează Gazzetta dello Sport, în acelaşi dosar, alte cinci persoane au fost plasate în arest la domiciliu. Clubul Sampdoria nu este implicat în acest caz, instrumentat de procuratura regiunii Calabria.

Ferrero a fost în tribune la meciul pierdut de Sampdoria, scor 1-3, duminică, pe teren propriu, în faţa formaţiei Lazio. La gazde, fundaşul Radu Drăguşin a început partida rezervă, fiind introdus pe teren după pauză, în locul lui Alex Ferrari. În acel moment, oaspeţii aveau deja 3-0.

Massimo Ferrero a cumpărat clubul Sampdoria în 2014, de la familia Garrone. În urmă cu doi zile, el declara într-un interviu acordat presei italiene că se simte obosit şi că este în căutarea unor invesitori care să preia clubul Sampdoria.

După 16 etape, echipa din Genova ocupă locul 15 în clasamentul Serie A, cu 15 puncte, la egalitate cu Venezia, de pe locul 16 şi la cinci puncte de Genoa, de pe locul 18, primul care duce în Serie B la finalul sezonului.

Modifică setările cookies