"Chivu a facut o mare PROSTIE" Cadou de ziua lui: Reactia presei din Italia dupa ultima gafa!

Autor: Sport.ro
Joi 27 Octombrie 2011, 11:17
"Chivu a facut o mare PROSTIE" Cadou de ziua lui: Reactia presei din Italia dupa ultima gafa!

Chivu nu a mai putut sa zambeasca de ziua lui. A gafat din nou si a fost pus la colt de catre presa din Italia dupa Atalanta - Inter 1-1.

Agentia Datasport scrie ca fundasul Cristi Chivu nu si-a sarbatorit in cel mai bun mod ziua de nastere, dupa ce a gresit la gol si a comis un penalti in partida pe care echipa sa, Internazionale Milano, a terminat-o la egalitate, miercuri, in deplasare, scor 1-1, cu Atalanta.

"A jucat pe postul sau preferat, fundas central, dar a suferit teribil. Are pe constiinta golul marcat de Denis si a comis o mare prostie cand a facut penaltiul din finalul meciului. Nu si-a sarbatorit in cel mai bun mod ziua de nastere", a scris Datasport.

Site-urile sportevai.it si bergamonews.it l-au notat cu 4,5 pe fundasul milanez. "Chivu a fost suprins de Denis la gol, a comis un penalti si l-a scapat de multe ori pe Moralez", a scris sportevai.it.

"Romanul a greist la gol si a comis un penalti stupid", a notat bergamonews.it.
Site-ul interistaweb.it i-a acordat nota 4 lui Chivu. "Vinovat la golul gazdelor, Chivu nu a fost in apele lui tot meciul. Putea sa o ingroape pe Inter cu penaltiul din finalul meciului", a scris interistaweb.it.

Site-ul canaleinter.it l-a considerat pe fundasul roman cel mai slab jucator al Interului: "Decizia nu vine neaparat spentru penaltiul comis, ci pentru intreaga sa prestatie din acest meci. A fost vinovat la golul marcat de Denis".
Cristian Chivu a fost integralist, a luat un cartonas galben si a comis un penalti in finalul partidei pe care echipa Internazionale Milano, a terminat-o la egalitate, miercuri, in deplasare, scor 1-1, cu formatia Atalanta Bergamo, in etapa a IX-a a campionatului Italiei.

Guvernul a aprobat un stimulent financiar pentru medicii care luptă cu Covid-19. Care este valoarea acestuia
BRAT