Sansa URIASA pentru Chivu! Ranieri il trece pe banca, Mancini il salveaza! Romanul ar putea fi dat la schimb cu TEVEZ!

Autor: Sport.ro
Vineri 28 Octombrie 2011, 11:43

	Sansa URIASA pentru Chivu! Ranieri il trece pe banca, Mancini il salveaza! Romanul ar putea fi dat la schimb cu TEVEZ!

Chivu ar putea primi o sansa uriasa din partea fostului sau antrenor. Un contract de milioane la cea mai bogata echipa din lume. Italienii il dau ca si plecat, la schimb cu Tevez.

In timp ce presa din Italia anunta ca Ranieri a renuntat la Chivu si il va pune pe banca de rezerva in derby-ul cu Juventus, cea din Anglia continua sa sustina ca Roberto Mancini e gata sa il ia pe roman. Cei doi au mai lucrat in sezonul 2007-2008 si au castigat titlul impreuna. Se pare ca fundasul roman ar putea fi folosit de Inter ca moneda de schimb pentru transferul lui Tevez, evaluat la peste 40 de milioane de euro de sefii clubului englez. Chivu plus o suma de bani este afacerea la care ar apela italienii care au mai negociat si in vara cu atacantul argentinian. Acesta e in dizgratia lui Mancini dupa ce a refuzat sa intre pe teren cu Bayern.
Mancini a confirmat interesul pentru Chivu, insa doar in eventualitatea in care acesta va ramane liber de contract.


"Faptul ca in iarna intra in ultimele sase luni de contract cu Inter il face sa fie un jucator foarte interesant pentru orice echipa, inclusiv pentru Manchester City", a declarat antrenorul lui City in The Sun.

Noile măsuri impuse de Armată la Spitalul din Suceava. Doctorii demisionari, convinși să se întoarcă
BRAT