CADE SAN SIRO! Unul dintre simbolurile fotbalului din Europa va fi DEMOLAT! Anunt de ultima ora in Italia

CADE SAN SIRO! Unul dintre simbolurile fotbalului din Europa va fi DEMOLAT! Anunt de ultima ora in Italia

Celebrul stadion San Siro din Milano va fi inlocuit cu o arena noua. Asta dupa ce autoritatile italiene care se ocupa de patrimoniu nu au avut nici o obiectie cu privire la demolarea stadionului pe care AC Milan si Inter l-au impartit de-a lungul timpului.

Anul trecut, cele doua cluburi au cerut aprobarea pentru construirea unui nou stadion, de 60.000 de locuri, langa terenul existent.

Conform municipalitatii milaneze, care detine situl, arena nu are nici o semnificatie arhitecturala care sa impiedice demolarea lui.

Construit in 1926, San Siro a trecut prin mai multe reamenajari si a mai ramas doar o mica parte din stadionul ridicat in perioada interbelica.

Reprezentantii orasului, inclusiv primarul din Milano, Giuseppe Sala, nu vad cu ochi buni planurile de demolare completa a stadionului, iar cluburile au modificat proiectele initiale care ar fi prevazut distrugerea intregului stadion.

Planurile aflate in discutie includ inlocuirea arenei vechi intr-o proportie covarsitoare, dar pastrarea unei parti din stadion ca reper in jurul caruia cluburile sa construiasca noi facilitati sportive disponibile publicului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

România, una dintre cele mai poluate țări din Europa. Care este situația în Capitală. “Poluarea este un ucigaș tăcut”
BRAT
Modifică setările cookies