BOMBA in Europa! Un club URIAS se vinde AZI! Afacerea de SUTE de milioane care distruge dominatia seicilor

Autor: Sport.ro
Miercuri 18 Septembrie 2013, 12:41

	BOMBA in Europa! Un club URIAS se vinde AZI! Afacerea de SUTE de milioane care distruge dominatia seicilor

Fanii credeau ca asta nu se poate intampla NICIODATA! Un club legendar intra in era bugetului nemilitat!

Gazzetta dello Sport scrie ca presedintele Interului, Massimo Moratti, va avea astazi runda finala de negocieri cu miliardarul indonezian Erick Thohir. Intalnirea programata la Londra trebuie sa duca la un acord final, dupa ce echipele de strategi ale ambelor parti au purtat tratative dure in ultimele saptamani. Moratti e gata sa cedeze 70% din actiunile pe care le are in cadrul clubului.

Pe langa suma pe care o cere (nepublicata inca de presa), patronul vrea si doua locuri in viitorul consiliu de administratie. Astfel, va putea controla prin dreptul de veto deciziile care nu i se par oportune pentru viitorul Interului, anunta Gazzetta.

"Nu stiu daca si in ce calitate va ramane Moratti la Inter, dar sunt sigur ca orice decizie va lua, va fi in interesul Interului si al suporterilor ei", a explicat Marco Tronchetti Provera, executiv la Pirelli si membru in board-ul Interului.
 

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Referendum pentru justiție LIVE UPDATE. S-au deschis secțiile de vot în diaspora
BRAT