Italia

Anuntul lui Balotelli dupa ce s-a dovedit ca e tata: "Nu vreau sa mai apar in presa, vreau sa imi tin bucuria pentru mine" Scrisoarea atacantului lui Milan

►HIGH, OLANDA! In direct la Sport.ro si Voyo.ro: duminica 15:30 Zwolle – Ajax!

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 08 Februarie 2014, 20:38
Data actualizarii: Sambata 08 Februarie 2014, 20:47

Mario Balotelli a trimis o scrisoare deschisa catre presa dupa ce testele ADN au confirmat ca este tatal unei fetite cu fosta iubita. Atacantul Milanului a fost intr-un adevarat duel cu fosta lui partenera, Raffaella Fico, dupa ce aceasta a anuntat ca el este tatal Piei. Balotelli a refuzat sa accepte ca este tatal copilului nascut in decembrie 2012. La tribunal, s-a dovedit altceva.

"Asa cum am mai spus, daca tribunalul confirma ca eu sunt tatal Piei, sunt gata sa-mi asum responsabilitatea. Vreau sa o fac in liniste, departe de tot ce are legatura cu media, cand vine vorba despre o legatura atat de puternica precum cea intre un parinte si copilul lor.

Nu voi aparea in vreun show TV, pentru ca treaba mea este pe gazon. Nu vreau sa existe vreo speculatie pe aceasta tema. Am scris rezultatul testelor ADN pe Twitter pentru ca m-am maturizat, stiu ce e important si care e adevarata valoare a cuvintelor 'iubire' si 'afectiune'.

Sa scriu 'tata' pentru prima data m-a umplut de emotie, dar acum vreau sa imi tin bucuria pentru mine. Sper ca tacerea mea sa ma ajute sa evit orice controverse la TV sau in ziare. Sper ca tacerea mea sa ii ajute pe oameni sa inteleaga ca exista un copil care nu stie cum functioneaza presa. Sper ca putinele mele cuvinte sa ma ajute sa pun punct acestei probleme. Cu afectiune, Mario, cel care astazi sper sa isi duca fiica departe de lumina reflectuarelor si sper ca intr-o zi sa fie la marginea terenului sa sprijine Milanul si pe tatal ei" a scris Balotelli.


Modifică setările cookies