Dennis Man Parma valentin mihaila Italia

Antrenorul lui Man si Mihaila a fost anuntat ca va fi demis! Ce scrie presa italiana dupa infrangerea cu Sampdoria

Parma a retrogradat in liga secunda din Italia, iar conducerea clubului il va demite pe Robero D'Aversa.

Dragos-Stefan Soneriu
Data publicarii: Duminica 23 Mai 2021, 11:38
Data actualizarii: Duminica 23 Mai 2021, 12:34

Potrivit site-ului italian Sky Sport, Roberto D'Aversa a fost informat imediat dupa infrangerea din ultima etapa cu 0-3 in fata Sampdoriei ca va fi demis de la Parma. De asemenea, clubul italian se va desparti si de Marcello Carli, care a ocupat functia de director sportiv. 

Kyle Krause, patronul Parmei, a alcatuit deja lista favoritilor sa preia banca tehnica a echipei din Emilia-Romagna. Filippo Inzaghi, care tocmai a retrogradat cu Benevento si care se afla la final de contract, dar si Fabio Cannavaro, tehnicianul lui Guangzhou, sunt principalele tinte ale conducerii clubului.

  • Antrenorul lui Man si Mihaila va fi demis! Anuntul facut de presa italiana

Ambii antrenori au trecut pe la Parma, pe cand activau ca jucatori de fotbal. Fost atacant, Inzaghi a jucat in sezonul 1995-96, iar castigatorul Balonului de Aur din 2006, Cannavaro a activat pentru formatia de pe Ennio Tardini intre 1995 si 2002, fiind considerat una dintre marile legende ale clubului.

Roberto D'Aversa a transmis la finalul partidei cu Sampdoria ca si-ar dori sa continue la Parma, dar ca asteapta decizia conducerii.

"Trebuie sa doreasca ambele parti ca eu sa continui aici. Ma voi intalni cu cei din conducere si vom evalua situatia. Eu mai am un an de contract, insa asta conteaza prea putin", a spus D'Aversa la finalul partidei cu Sampdoria.

Modifică setările cookies