"Am auzit zvonuri cum ca ar putea ajunge acolo. Cu tot respectul, n-ar trebui". Destinatie incredibila pentru Balotelli

"Am auzit zvonuri cum ca ar putea ajunge acolo. Cu tot respectul, n-ar trebui". Destinatie incredibila pentru Balotelli

Fostul mijlocas italian Andrea Pirlo a declarat ca au existat momente cand s-a simtit eclipsat de Mario Balotelli si ca s-ar fi asteptat ca atacantul sa se numere deja printre cei mai buni jucatori din lume.

Balotelli a debutat in fotbalul mare la Inter Milano, in sezonul 2007-08 si a mai evoluat la Manchester City, AC Milan, in prezent fiind legitimat al clubului englez Liverpool. Acum este nevoit sa-si caute echipa, dupa ce Jurgen Klopp l-a anuntat ca nu mai este interesat de serviciile sale.

Cariera atacantului italian pare in declin, dar Pirlo crede ca are resursele necesare pentru a-si regasi forma din trecut: "Mario n-ar trebui sa fie doar un personaj mediatic. N-ar trebui sa uitam ca este un jucator special".

Mijlocasul, in varsta de 37 de ani, spune despre compatriotul sau ca e inca tanar si poate reveni, insa trebuie sa-si aleaga cu grija urmatoarea destinatie: "Am auzit niste zvonuri cum ca ar putea pleca in China. Cu tot respectul pentru liga chineza, cred ca Mario n-ar trebui sa mearga acolo inca. Daca are doua-trei sezoane bune la urmatorul club, va avea 28 de ani si se poate intoarce la o echipa de top din Europa".

Sezonul trecut, Balotelli a marcat doar doua goluri in 23 de partide disputate pentru AC Milan, echipa la care a fost imprumutat de FC Liverpool.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO

DOCUMENT. Lista statelor cu risc epidemiologic ridicat a intrat în vigoare. Grecia este în zona roșie
BRAT
Modifică setările cookies