Alibec: "Mourinho m-a felicitat dupa meci si mi-a zis sa muncesc mai mult!"

Autor: Sport.ro
Luni 16 Noiembrie 2009, 15:57
Alibec: "Mourinho m-a felicitat dupa meci si mi-a zis sa muncesc mai mult!"

Mijlocasul lui Inter Milano, Denis Alibec a declarat, luni, ca Jose Mourinho l-a felicitat pentru debutul de la prima echipa.

Melinte: "Am reusit sa scap de Dinamo pana la urma si nu mai vreau sa mai discut despre acest club!"

"Ma simt fericit. Sper sa debutez si intr-un meci oficial pentru Inter. Mourinho m-a felicitat dupa meci si mi-a zis sa muncesc mai mult. M-am obisnuit cu baietii de acolo. Eu stau la campusul Primaverii si fac antrenamente cu echipa mare", a spus Alibec.

Denis Alibec a debutat, sambata, la echipa de seniori a lui Inter Milano in amicalul cu FC Vaduz, in care a fost coautor la primul gol al lui Marko Arnautovici.

Alibec a evoluat pana acum la echipa a doua a clubului Internazionale Milano, Primavera, si a fost folosit de Jose Mourinho pe toata durata amicalului cu FC Vaduz, castigat de Inter cu scorul de 2-1

Antrenorul nationalei de tineret a Romaniei, Emil Sandoi, il considera pe Alibec un jucator important al generatiei din care face parte.

"Alibec a debutat inca de anul trecut la tineret. El s-a transferat la Inter si e mai greu de urmarit acolo, evolueaza pentru tineretul lor. El este un jucator foarte tanar, de mare perspectiva. Este printre cei mai mici din nationala actuala de tineret. Nu stiam ca va debuta la Inter sambata, nu tinem legatura permanenta cu Mourinho. Incercam sa urmarim cat mai multe meciuri cu el", a spus Sandoi.

Un alt jucator roman din campionatul Italiei convocat de Sandoi la nationala, fundasul Cristian Melinte, de la Palermo, se considera norocos ca a scapat de Dinamo, ultima la care a fost legitimat, si a ajuns coechipierul lui Dorin Goian.

"Eu am fost pe banca de rezerve la Dinamo in primul meci din returul trecut, cu Pandurii. Dupa meci, domnul Rednic mi-a zis ca voi merge la echipa a doua, sa ma pregatesc acolo si va apela la mine, pentru ca are nevoie de mine. Am fost lasat insa acolo. Am reusit sa scap de Dinamo pana la urma si nu mai vreau sa mai discut despre acest club".

FULLSCREEN
Realitatea anului 2020. Mii de copii din România își trăiesc serile la lumina lumânării
BRAT