A incercat sa se ASCUNDA, dar l-au gasit! Cum arata cele DOUA VILE in care locuieste Ronaldo la Torino: "Orasul e la picioarele sale!"

A incercat sa se ASCUNDA, dar l-au gasit! Cum arata cele DOUA VILE in care locuieste Ronaldo la Torino: "Orasul e la picioarele sale!"

Cristiano Ronaldo a ajuns la Torino si se antreneaza singur in asteptarea revenirii colegilor din SUA. 

Ronaldo a fost in vacanta dupa Cupa Mondiala, iar acum incepe pregatirile pentru noul sezon cu Juventus.

Cristiano, Georgina Rodriguez si cei patru copii ai lor au aterizat cu un avion privat la Torino si au mers direct noua lor casa, una spectaculoasa.

Potrivit Gazzetta dello Sport, Ronaldo a optat pentru o vila moderna ce ii aminteste de cea in care a locuit timp de 9 ani la Madrid.


Potrivit ziarului italian, Ronaldo a primit de fapt pentru doua vile vecine cu intrari separate, cu gradini impresionante, piscina si sala de forta. Vila este aplasata pe un deal din Torino, intr-o zona verde a orasului si pazita atent de o armata de oameni.

Vila lui Ronaldo ofera o vedere spectaculoasa a orasului, e aproape de rau si e situata langa unul dintre cele mai simbolice locuri din orasul Torino, biserica Gran Madre. "E ca si cum orasul lui Torino e la picioarele lui Cristiano Ronaldo, un tribut al orasului pentru venirea campionului", scrie Gazzetta dello Sport.

Vecin cu Cristiano Ronaldo este John Elkann, presedintele companiei auto Fiat-Chrysler, sponsorul Juventus Torino, cel care ar fi fost decisiv in finantarea transferului de 115 milioane de euro de la Real Madrid. 

  • A incercat sa se ASCUNDA, dar l-au gasit! Cum arata cele DOUA VILE in care locuieste Ronaldo la Torino:
VIDEO PROTVPLUS.RO

„Aerul era irespirabil, am crezut că murim cu uşile închise”. Mărturia unei românce din Atena, devastată de incendii
BRAT
Modifică setările cookies