Alearga 5000 de kilometri pe an pentru un vis UNIC! Eroul care merita 23 de milioane de gesturi de recunostinta: "Am avut 3 momente de abandon, mi-a venit sa vomit. Am continuat pentru Romania"

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 August 2012, 14:14
Data actualizarii: Luni 06 August 2012, 20:54

AICI afli TOT despre oamenii care te-au facut sa plangi de bucurie la Londra! Datorita lor esti mandru ca esti roman!

Campioana olimpica de la maraton din 2008, Constantina Dita, spune ca nu si-a propus decat sa termine cursa la Londra, unde traseul nu a avantajat-o. Au fost trei momente in care a fost gata sa renunte, dar incurajarile romanilor au ajutat-o sa continue.

"Ma bucur ca am reusit sa termin cursa, am avut 3 momente de abandon. Nu m-a avantajat traseul, au fost foarte multe curbe. Am fost fericita ca am putut incheia cursa. Nu am alergat corespunzator cu pregatirea pe care am facut-o eu. Depinde si de ziua pe care o prinzi.  La kilometrul 30 m-am simtit foarte rau si imi venea sa ma opresc, sa si vomit, am lasat-o incet si mi-am revenit. La 35 si 38, mai aveam putin si renuntam.. Mi-a fost foarte greu. Psihicul si incurajarile de pe margine m-au ajutat", a spus Constantina in dialog cu fanii care au urmarit-o in aplicatia Vodafone 'Impreuna la Jocurile Olimpice'.

"Au fost nume mari la start, normal ca am avut emotii. La orice competitie mare ai emotii inainte de start. Pana cu doua zile inainte de start nu am avut emotii atat de mari, dar dupa aceea m-au ajuns. Daca esti mai tanar, poate reusesti doua victorii la rand in maratonul olimpic, dar la varsta mea e mai greu. Daca maine as alerga din nou proba, nu as face nimic", a explicat Constantina.
 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!