Un roman va imbraca tricoul celei mai tari echipe din handbalul european: refuzat de Dinamo, Dragos Oprea merge la Kiel

Un roman va imbraca tricoul celei mai tari echipe din handbalul european: refuzat de Dinamo, Dragos Oprea merge la Kiel

Dragos "Dodo" Oprea, handbalist roman care a evoluat de-a lungul carierei in peste 400 de meciuri in liga germana, bifand si 21 de selectii la nationala Germaniei, va imbraca tricoul lui THW Kiel.

Extrena stanga in varsta de 33 de ani, Dragos Oprea a devenit in acest an liber de contract, dupa ce si-a incheiat aventura la Frisch auf Goppingen, unde a jucat timp de 13 sezoane.

Handbalist cu 21 de selectii la nationala Germaniei, Oprea a fost in discutii cu Dinamo, dar formatia bucuresteana a decis sa se reorienteze.

Tot raul spre bine insa pentru Dragos Oprea, care acum va juca la una dintre cele mai titrate echipe din handbalul european.

Oprea a semnat un contract pe un sezon cu THW Kiel, fosta campioana a europei si echipa care a cucerit 12 titluri ale Germaniei in ultimii 15 ani.

"Sunt complet surprins. Nu am avut mult timp sa ma gandesc si nu mi-a luat mult sa accept", a afirmat jucatorul, potrivit site-ului THW Kiel.

Kiel a castigat Liga Campionilor in 2007, 2010 si 2012, iar in 2000, 2008, 2009 si 2014 a jucat finala. Echipa germana mai are in palmares trei cupe EHF.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Valul de căldură continuă şi la începutul lunii august. Cod galben şi cod portocaliu până duminică seară
BRAT
Modifică setările cookies