Tragedie in handbal: Marian Cozma a murit injunghiat de 3 ori in inima!

Autor: Sport.ro
Duminica 08 Februarie 2009, 10:48
Tragedie in handbal: Marian Cozma a murit injunghiat de 3 ori in inima!
Handbalul romanesc este in doliu dupa moartea pivotului de la nationala Marian Cozma.

Marian Cozma a fost injunghiat in inima intr-o discoteca din Ungaria unde sarbatoarea cu un grup de prieteni.

Handbalistul a  intrat in altercatie cu un grup de de rromi si a fost injunghiat in piept. Colegii lui Ivan Pesici si Zarko Sesum sunt internati la spital in stare grava.

Componentul nationalei Romaniei si al formatiei ungare MKB Veszprem, Marian Cozma, a fost injunghiat mortal, sambata noapte, intr-o discoteca din orasul unde juca, in altercatie fiind implicati si alti doi coechipieri, sarbul Zarko Sesum si croatul Ivan Pesic.

Conform presei locale, handbalistul roman in varsta de 26 de ani a fost injunghiat in inima, fiind singurul dintre cei trei care si-a pierdut viata. Coechipierii sai au fost transportati la spital, cu rani serioase, tot prin injunghiere. Agresorii de etnie rroma, cu care intrasera in conflict cei trei sportivi, nu au fost gasiti, conform unui anunt al Politiei din tara vecina, nu au fost gasiti.

Marian Cozma, care a participat cu nationala Romaniei la Campionatul Mondial din Croatia, a debutat in reprezentativa in 2002, intr-un meci impotriva Belarus. Inainte de transferul la Veszprem din 2006, Marian Cozma a evoluat la Dinamo Bucuresti.


"Asa este, am fost si eu informat, nu pot sa cred!", a spus pentru ProSport, cel mai bun prieten al sau, Rares Jurca.

"Rares m-a sunat de dimineata. Sunt terminat, nu stiu ce sa cred. Nascuse nevasta unui coleg de-al lor, Ivancic, si s-au dus sa sarbatoreasca. A iesit un conflict si baiatul meu a iesit afara. Au bagat trei cutite in el!Acum plec spre Ungaria, of Doamne, nu pot sa cred, aseara la 11:30 vorbisem cu el si era bine. Isi facea planuri de viitor!" a spus in ProSport, tatal lui Marian, Petre Cozma.

Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies