FOTO ȘI VIDEO Tensiune la cote maxime în România - Germania. Crina Pintea nu și-a putut stăpâni nervii. Ce s-a întâmplat

Germania - Romania Crina pintea Luisa Schulze Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 20:25
Data actualizarii: Miercuri 02 Noiembrie 2022, 20:38

România - Germania a fost în direct pe PRO ARENA și VOYO.

În minutul 19, România a avut un atac prelungit la poarta lui Isabell Roch. Crina Pintea a a primit o pasă în semicerc și a încercat să-i arunce mingea Sorinei Maria Grozav.

Însă, Luisa Schulze a blocat-o pe masiva Pintea și în momentele imediat următoare s-a iscat un mic conflict pe podae, în fața arbitrului.

Pintea a împins-o agresiv pe Schulze, iar handbalista nemțoaică a început să strige la româncă. Ambele tabere au intervenit și au aplanat conflictul.

România era condusă, la momentul acela, cu 10-9 de naționala de handbal a Germaniei, iar după ce arbitrul a restartat meciul, Cristina Neagu a aruncat fulgerător și a restabilit egalitatea.

România - Germania, ultimul test înainte de EURO

Elevele lui Florentin Pera se află în Ungaria, la Tatabanya, unde joacă într-un turneu amical înainte de Campionatul European, competiție care debutează la 4 noiembrie, LIVE BLOG pe www.sport.ro.

După ce sâmbătă Cristina Neagu și colegele ei au fost învinse de Ungaria, 28-33, miercuri tricolorele întâlnesc Germania, LIVE pe Pro Arena și VOYO. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!