Campionatul Mondial de handbal masculin Paul Skorupa Handbal

Suarez, tu ești?! A uitat unde se află și și-a mușcat de mână adversarul la Campionatul Mondial 

Campionatul Mondial de handbal masculin se desfășoară în perioada 11 - 29 ianuarie în Polonia și Suedia. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 10:15
Data actualizarii: Vineri 20 Ianuarie 2023, 10:16

Meciul dintre Statele Unite ale Americii și Bahrain s-a încheiat cu o victorie a deținătoarei medaliei de argint la campionatul asiatic, scor 32-27 (17-13). Bahrain a dominat partida de la cap la coadă, însă americanii au fost aproape de o revenire pe finalul primei reprizei. 

Meciul a fost marcat de un moment șocant, când, la 10 minute de la startul reprizei secunde, cu SUA la doar două puncte distanță de Bahrain, Paul Skorupa, jucătorul americanilor, a fost surprins mușcându-l de mână pe căpitanul Bahrainului, Husain Al-Sayyad, informează ihf.info

Ieșire à la Luis Suarez   

În ciuda protestelor sale, arbitrii au verificat cu ajutorul sistemului video incidentul, iar apoi jucătorul american a primit un cartonaș roșu, iar apoi unul albastru. Antrenorul Robert Hedin a comentat la conferință incidentul. 

„Nu am văzut faza, însă dacă ei spun că l-a mușcat. Dacă e corect, atunci e un cartonaș roșu și unul albastru”, a spus Hedin conform ihf. 

„M-am apărat cu capul, dar nu l-am mușcat niciodată. Poate că i s-a înroșit puțin umărul, însă cel mai probabil s-a înroșit de la lovitura mea de cap”, a spus Skorupa. 

Conform regulamentului, în urma cartonașului albastru primit, introdus în IHF din 2016, jucătorul se află în fața unor posibile sancțiuni disciplinare, deschizându-se o procedută în acest sens. Skorupa nu va avea drept de joc în următorul meci al Statelor Unite.  

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!