VIDEO EXCLUSIV "Să se ia de mine cât vor". Adrian Vasile, tranșant după ce Cristina Neagu a fost înjurată de galeria Rapidului

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 20 Februarie 2023, 20:20
Data actualizarii: Luni 20 Februarie 2023, 20:34

CSM Bucureşti a învins-o clar pe Rapid Bucureşti, cu scorul de 31-24 (13-14), în capul de afiş al optimilor de finală ale Cupei României la handbal feminin.

Rapid, campioana en titre, a început foarte bine şi a avut un avantaj de şase goluri, 13-7 (minutul 22), dar la pauză avansul echipei antrenate de Carlos Viver a fost de un singur gol, 14-13.

Repriza secundă a aparţinut în întregime "tigroaicelor", care au întors scorul de la 13-15 (minutul 31) la 21-15 (minutul 44), cu opt goluri consecutive. Rapid a reuşit să echilibreze disputa, dar nu s-a apropiat pe tabelă.

Adrian Vasile, deranjat de comportamentul suporterilor rapidiști
 

Cristina Neagu, vedeta celor de la CSM București, a fost principala inamică a galeriei Rapidului, în meciul din Cupa României. 

Galeria celor de la Rapid, formată din aproximativ 200 de fani, le-a încurajat constant pe giuleștence, însă au înjurat-o cu aproape orice ocazie pe Cristina Neagu.

"Cred că este nemeritat pentru un om precum Cristina Neagu să primească un asemenea tratament. Pe mine să mă înjure cât vor și nu e nicio problemă, dar pentru un simbol și o doamnă cum e Cristina, nu cred că e mediul cel mai bun să facem reclamă handbalului într-un sezon ca acesta. Cristina merită respectul tuturor", a declarat tehnicianul de la CSM București pentru PRO TV.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!