VIDEO EXCLUSIV România, singura țară cu trei echipe în semifinalele cupelor europene! ”Un lucru extraordinar”

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 02 Aprilie 2024, 15:02
Data actualizarii: Marti 02 Aprilie 2024, 15:03

Marți la prânz, LIVE pe Sport.ro, a fost tragerea la sorți pentru Final Four-ul Cupei României la handbal feminin.

Preşedintele Federaţiei Române de Handbal (FRH), Constantin Din, a declarat, marţi, cu prilejul tragerii la sorți pentru Final Four-ul Cupei României la handbal fete, transmisă LIVE pe Sport.ro, că România este singura ţară care la feminin are trei echipe în fazele superioare ale cupelor europene, CSM Bucureşti (sferturile de finală ale Ligii Campionilor), Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila (ambele în turneul Final4 al EHF European League).

Semifinale Final Four Cupa României la handbal feminin 

CSM București - Rapid 

Gloria Bistrița - Dunărea Brăila

Prezent la tragerea la sorţi a semifinalelor Cupei României, preşedintele a menţionat că România ar fi putut avea chiar patru dacă CS Rapid Bucureşti nu s-ar fi confruntat cu multe accidentări de-a lungul sezonului.

"Vreau să le mulţumesc celor patru echipe calificate în Final4-ul Cupei României pentru parcursul european din acest sezon (n.r. - CSM Bucureşti, CS Rapid, Gloria Bistriţa şi Dunărea Brăila).

Eu sunt convins că Rapid Bucureşti, dacă nu s-ar fi confruntat cu foarte multe accidentări, ar fi fost şi ea calificată în fazele superioare ale cupelor europene.

Celelalte trei sunt prezente toate în fazele superioare, un lucru extraordinar. Suntem singura ţară care are trei echipe calificate în fazele superioare ale cupelor europene. E un lucru cu care noi ne mândrim, pentru că nivelul campionatului este unul foarte ridicat", a declarat Din.

* Liga Florilor este transmisă în exclusivitate de Pro Arena și VOYO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!