Povestea cutremuratoare a celui mai PREMIAT stelist din istorie! Etnic maghiar, si-a regasit MAMA dupa ce a luat Cupa Mondiala

A fost nevoit sa castige Cupa Mondiala, ca sa-si regaseasca mama, dupa 24 de ani, la Budapesta.

E povestea emotionanta a celui mai premiat stelist din istorie: handbalistul Stefan Birtalan isi aduce aminte mereu de ea, inaintea bataliilor dintre Romania si Ungaria.

Birtalan a fost de doua ori campion mondial cu Romania, iar la Steaua a ridicat Cupa Campionilor! Performantele din handbal l-au ajutat sa-si revada mama, dupa 24 de ani.

Parintii sai au divortat cand avea doar 2 ani. Tatal l-a crescut, iar mama sa, unguroaica, s-a mutat la Budapesta! Aflat in turneu in capitala Ungariei, Birtalan a cerut ajutor la o televiziune maghiara.

"A fost un moment emotionant, am revazut-o, mi-au dat acest sprijin. Am recunoscut-o din prima, semana cu mine!", spune Birtalan.

La Romania - Ungaria, Birtalan le va face galerie lui Sanmartean si Rat: "Eu sunt etnic maghiar, am tinut tot timpul cu echipa Ungariei cand nu juca cu Romania! Echipa Romaniei este mai puternica si sper sa si bata!"

VIDEO PROTVPLUS.RO

Crimele din Onești, animație grafică. Cum a fost împușcat agresorul de forțele speciale
BRAT

Modifică setările cookies