Crina pintea Eto Gyor Handbal

OFICIAL: Crina Pintea a semnat cu detinatoarea Ligii Campionilor! Transfer stelar pentru una dintre cele mai bune jucatoare ale Romaniei

Singura romanca din All Star Team-ul EURO 2018, Crina Pinta, a prins un transfer stelar.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 17 Decembrie 2018, 21:49
Data actualizarii: Luni 17 Decembrie 2018, 21:54

Crina Pintea (28 de ani), pivotul nationalei Romaniei, a semnat cu formatia maghiara ETO Gyor, detinatoarea Ligii Campionilor la handbal feminin. Ea s-a transferat de la Issy Paris.

La Gyor, Pintea va juca alaturi de unele dintre cele mai bune jucatoare ale lumii. In Ungaria joaca proaspata campioana europeana Amandine Leynaud, dar si fosta campioana mondiala Eduarda Amorim. Nora Mork, Nycke Groot si Szuzanna Tomori vor mai face echipa cu Pintea.

"Sunt foarte fericita ca am ocazia sa joc la Gyor. Este unul dintre cele mai mari visuri ale mele si acum s-a implinit. Voi depune eforturi pentru a contribui la succesul echipei cat de mult pot si sper sa ne indeplinim obiectivele", a spus Crina Pintea.

"Cred ca dupa indelungi cautari am gasit solutia perfecta. Crina s-a remarcat la Issy Paris si la echipa nationala a Romaniei si a avut o evolutie fantastica la EURO", a spus si presedintele lui ETO Gyor.

Modifică setările cookies