Oferta EXTRATERESTRA pentru Messi din handbal! Neagu poate fi cel mai bine platita din Romania! Ce salariu ii da CSM
Joi 31 Decembrie 2015, 12:39

Oferta EXTRATERESTRA pentru Messi din handbal! Neagu poate fi cel mai bine platita din Romania! Ce salariu ii da CSM

Cristina Neagu are de facut o alegere dificila in 2016. Trebuie sa-si aleaga viitoarea echipa. 4 cluburi mari din Europa o vor cu orice pret!

Bucurati-va de fotbal in direct la PRO TV! Marti, 21:45 Real Madrid - Bayern! Miercuri, 21:45 AS Roma - Liverpool!

Arsenal - Atletico, azi, 22:00, in direct la PRO X! Bucurati-va de fotbal!

Prima oferta vine din partea lui Buducnost, actualul club al lui Neagu. Cristina joaca din 2013 in Muntenegru si ar inclina sa continue cu echipa care i-a acordat incredere maxima intr-un moment foarte dificil din cariera ei. Buducnost a luat-o pe Neagu cand era accidentata serios si a ignorat zvonurile care anuntau ca exista chiar posibilitatea sa renunte la cariera profesionista.

Cristina mai are 3 variante, toate de top. Cea mai avantajoasa vine din Rusia, de la Rostov, care ii propune 300 000 de euro pe sezon, conform Digisport! Desi doar a doua din punct de vedere financiar, propunerea lui CSM Bucuresti nu e nici ea de neglijat. Echipa din Capitala ii da 250 000 de euro pe an, cu 30 000 de euro peste oferta lui Gyor, a 3-a optiune de 5 stele pe care o are.

Cristina Neagu, 27 de ani, castiga 170 000 de euro pe sezon la Buducnost. Vedeta nationalei a fost desemnata cea mai buna jucatoare a Mondialului din Danemarca, unde Romania a terminat pe 3. Neagu a fost si golgeterul CM, dar si cea mai buna marcatoare din Champions League.3 comentarii
  • 31 2015
    robert bai fan Steaua ..tu esti un jeg penal fan Ronaldo ..adica un jeg asta esti.....
  • 31 2015
    Stra+Luce+Nthory+de+Nord V-am mai spus sa nu o mai comparati pe atleta de 1 80 m cu Piti Cotocu de 1 50 !...
  • 31 2015
    un roman Bine ca ne sunt majorate taxele si impozitele , ca de , e nevoie de "investitii" in Bucuresti !!!!!! Pai locuri de parcare , nu , bulevardele gaurite , dar oferim milioane de euro pt o echipa de handbal fara suporteri !!!!! DNA , poate e cazul de mers si saltat si niste "oamenide bine " din PMB !!!!!!!!!...
Iohannis: "O voi întreba vineri pe doamna Dăncilă cu ce ocazie a plecat în Israel fără să sufle o vorbă"
BRAT