Handbal

Tadici ii da replica lui Neagu: "In 43 de ani ca antrenor am vazut multe jucatoare mai bune ca ea. Nu ma cobor la nivelul ei"

Gheorghe Tadici nu i-a ramas dator Cristinei Neagu, care l-a acuzat pentru tonul nepotrivit pe care il folosea in dialogul cu jucatoarele lui.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 30 Decembrie 2015, 14:41
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2015, 14:48

Tadici spune ca nu are un conflict cu Neagu, dar ii pune la indoiala statutul de 'Messi' din handbal. Neagu a fost declarata cea mai buna jucatoare de la Campionatul Mondial, unde Romania a terminat pe 3.

"Nu am niciun razboi cu Neagu. Nu pot sa ma cobor si sa dialoghez cu o astfel de jucatoare. In 43 de ani de activitate am vazut multe jucatoare si ciar si mult mai valoroase decat ea. M-au deranjat foarte tare anul asta si anul trecut anumite afirmatii pe care le-a facut despre antrenorii romani pe care ii desconsidera. Pentru ceea ce reprezinta ea astazi au muncit foarte multi antrenori.

Nu s-a facut jucatoare nici in balcon la taica-su, nici in sufragerie, s-a facut muncind si ea alaturi de niste antrenori, vreo 8-9. Cred ca putina consideratie fata de oamenii aia care si-au stricat inclusiv sanatatea si si-au sacrificat familiile nu ar strica. Ma numar si eu printre ei!", a spus Tadici la Digisport.

CITESTE SI

Modifică setările cookies