Tadici ii da replica lui Neagu: "In 43 de ani ca antrenor am vazut multe jucatoare mai bune ca ea. Nu ma cobor la nivelul ei"

Tadici ii da replica lui Neagu: "In 43 de ani ca antrenor am vazut multe jucatoare mai bune ca ea. Nu ma cobor la nivelul ei"

Gheorghe Tadici nu i-a ramas dator Cristinei Neagu, care l-a acuzat pentru tonul nepotrivit pe care il folosea in dialogul cu jucatoarele lui.

Tadici spune ca nu are un conflict cu Neagu, dar ii pune la indoiala statutul de 'Messi' din handbal. Neagu a fost declarata cea mai buna jucatoare de la Campionatul Mondial, unde Romania a terminat pe 3.

"Nu am niciun razboi cu Neagu. Nu pot sa ma cobor si sa dialoghez cu o astfel de jucatoare. In 43 de ani de activitate am vazut multe jucatoare si ciar si mult mai valoroase decat ea. M-au deranjat foarte tare anul asta si anul trecut anumite afirmatii pe care le-a facut despre antrenorii romani pe care ii desconsidera. Pentru ceea ce reprezinta ea astazi au muncit foarte multi antrenori.

Nu s-a facut jucatoare nici in balcon la taica-su, nici in sufragerie, s-a facut muncind si ea alaturi de niste antrenori, vreo 8-9. Cred ca putina consideratie fata de oamenii aia care si-au stricat inclusiv sanatatea si si-au sacrificat familiile nu ar strica. Ma numar si eu printre ei!", a spus Tadici la Digisport.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Educaţiei vrea ca orele remediale să fie făcute „faţă în faţă”, indiferent de scenariul în care este localitatea
BRAT

Modifică setările cookies