Ne intoarcem in infernul de la Budapesta, dar de data si cu suporterii alaturi de echipa! Cati romani merg in Ungaria la Final Four

Ne intoarcem in infernul de la Budapesta, dar de data si cu suporterii alaturi de echipa! Cati romani merg in Ungaria la Final Four

CSM Bucuresti va juca cu Vardar in semifinalele Champions League

CSM Bucuresti s-a calificat in Final Four-ul Champions League dupa o deplasare infernala, la Budapesta, pentru returul cu Ferencvaros.

Meciul s-a jucat intr-o atmosfera sufocanta si a fost marcat de incidente, unele dintre ele de-a dreptul revoltatoare. DETALII AICI

Spre deosebire de meciul cu Ferencvaros, la Final Four vom avea si suporteri in tribune.

Bogdan Vasiliu, oficial al clubului CSM Bucuresti, a anuntat ca romanii vor avea repartizat un sector in sala de 5000 de locuri de la Budapesta.

"Ii vom informa pe fani in zilele urmatoare si isi pot lua bilete."

"Sunt sigur ca va fi o atmosfera foarte buna. Problema, la meciul cu Ferencvaros, a fost cu acei ultrasi de la fotbal, care confunda lucrurile."

"Au fost acele scandari oribile, au aruncat cu diverse lucruri din tribuna, dar cei de la EHF au primit raportul, si sunt convins ca vor lua masuri impotriva maghiarilor.", a spus Bogdan Vasiliul la DigiSport.

350 - e numarul de bilete pe care CSM Bucuresti le va avea repartizate pentru Final Four. Anul trecut au fost 200 de romani la Budapesta.

VIDEO PROTVPLUS.RO

A început lupta pentru ca toate țările să primească gratis vaccinurile anti-Covid. Ce spun marile companii farmaceutice
BRAT
Modifică setările cookies