Surpriza mare pentru toti cei care vor sa joace FIFA 18! Negocierile cu federatia pot face ca tot campionatul SA DISPARA din joc!

Autor: Sport.ro
Marti 18 Aprilie 2017, 13:28
Surpriza mare pentru toti cei care vor sa joace FIFA 18! Negocierile cu federatia pot face ca tot campionatul SA DISPARA din joc!

FIFA 18 ar putea sa ramana fara Bundesliga. In aceste conditii, PES 2018 ar fi marele beneficiar.

Unul dintre capitolele la care fanii seriei de jocuri FIFA nu s-au putut plange niciodata a fost disponibilitatea celor mai importante echipe si a celor mai importanti jucatori. Spre deosebire de PES, cel care nu s-a apropiat niciodata la numarul de licente, jocurile FIFA ofereau utilizatorilor ce este mai bun.

Acest lucru se poate schimba insa - dupa ce stadionul Camp Nou a disparut din FIFA 17 in urma unui parteneriat al celor de la Konami cu FC Barcelona, urmatorul FIFA ar putea ramane fara o intreaga liga!

EA Sports, producatorul seriei FIFA, detine drepturile pentru campionatul german de fotbal si pentru liga a 2-a din aceasta tara insa intelegerea urmeaza sa expire la finalul acestei sezon. Iar pana acum EA Sports nu a ajuns la un acord pentru a prelungi aceasta intelegere.

In acest moment, federatia germana a prezentat 3 variante: o intelegere exclusiva cu EA Sports, ceea ce ar insemna ca urmatorul PES nu va avea toate echipele germane disponibile, o intelegere cu ambele companii fara ca vreunul dintre cele 2 simulatoare sa mai detina drepturi exclusive si, varianta care i-a speriat pe fanii jocurilor FIFA, o intelegere exclusiva cu Konami ceea ce ar insemna ca FIFA 18 sa nu contina Bundesliga!

Totusi, aceasta varianta pare destul de greu de realizat in conditiile in care forta financiara a celor de la EA Sports le-a permis pana acum sa obtina licentele dorite. Iar Bundesliga este unul dintre cele mai importante campionate din lume.

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies