18 2016 13:09

Nationala de handbal intra intr-o noua era! Oana Manea si-a anuntat retragerea: "Vreau timp cu familia"

Oana Manea renunta la nationala dupa EURO 2016. 

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie, Israel - Romania! Marti, 27 martie, Romania - Suedia!

Nationala de handbal intra intr-o noua era cu Ambros Martin, a promis Mihai Dedu, presedintele FRH. Locul 5 la EURO este doar inceputul unei noi echipe, cu selectionerul spaniol pe banca. Oana Manea e prima jucatoare din garda veche care se retrage de la nationala. Jucatoarea anunta ca va juca in continuare pentru CSM Bucuresti.

"Cu ocazia asta vreau sa spun ca le urez bafta colegelor. Pentru mine a fost ultimul turneu la nationala. Vreau sa-mi iau pauza, vreau sa fiu mai mult cu familia, vreau mai multa liniste si le urez bafta fetelor.

Absolut nimic nu m-a deranjat la nationala. Chiar i-am spus lui Ambros Martin ca sunt foarte bucuroasa si fericita ca am lucrat cu el. E un selectioner extraordinar, are o rabdare de fier pentru ca lotul este foarte intinerit si are rabdare cu fiecare jucatoare in parte. Doar din motive personale, de familie, ma retrag, atata tot", a spus Manea.


Oana Manea are 31 de ani.1 comentarii
  • 19 2016
    mountytoma multumim Oana Manea! de multi ani echipa de handbal feminin este cam singura din tara care se lupta pentru locurile fruntase la competitiile europene, mondiale, olimpice! niste fete frumoase care ne-au facut atatea bucurii, care ne-au facut si sa plangem, dar carora le multumim pentru eforturile lor!...
Comisia Europeană critică proiectul liniei de metrou Bucureşti-Otopeni. Reacția Metrorex
BRAT