Cristina Neagu Herbert Muller Patricia Vizitiu Rulmentul Brasov Handbal

Muller:"Nu se pune problema sa le pierdem pe Neagu sau Vizitiu, o sa isi primeasca banii!"

Antrenorul de la Rulmentul Brasov, Herbert Muller, a declarat ca se vor rezolva problema restantelor finaciare fata de Cristina Neagu si Patricia Vizitiu, jucatoare ce si-au despus memoriu pentru a fi libere de contract.
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 28 Ianuarie 2009, 13:52
Data actualizarii: Miercuri 28 Ianuarie 2009, 16:12

"Am vorbit chiar marti seara cu Teodor Florescu si m-a asigurat ca nu se pune problema sa le pierdem pe Neagu sau Vizitiu pentru ca nu le-a platit banii de atata timp. Am incredere ca aceasta situatie de la echipa se va remedia, pentru ca un lucru este clar, criza mondiala a afectat pe toata lumea, nu doar pe noi.

Nu imi place totusi ca se vehiculeaza tot felul de strategii, cum ca nu ar fi platite tocmai pentru ca cele doua jucatoare sa ajunga la Valcea. Amandoua au spus ca vor sa ramana la Brasov pentru ca le place, dar ca asa cum e normal, vor sa fie platite pentru munca pe care o fac", a spus Muller.

Cele doua handbaliste au depus memorii la Federatia Romana de Handbal, pentru neplata drepturilor financiare. Herbert Muller a afirmat ca este mandru sa antreneze jucatoare care au dat dovada de multa intelegere, in ciuda problemelor financiare cu care se confrunta echipa:

"Nu am cuvinte sa multumesc echipei pentru felul in care se pregateste, pentru atmosfera care este in lot si pentru intelegerea de care dau dovada, cel putin in ceea ce priveste pregatirea. Sunt mandru ca lucrez cu asa fete si o spun cu toata sinceritatea".

Rulmentul va juca duminica, in prima etapa a returului, la Brasov, cu HCM Baia Mare, partida in care, conform spuselor antrenorului Herbert Muller, se vor afla in teren, atat Cristina Neagu, cat si Patricia Vizitiu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies