Veni, vidi, vici | Kim Rasmussen confirma: "Cu regret spun, PLEC DE LA CSM". Antrenorul are o superoferta pe masa! Cine ii poate lua locul la noua campioana a Europei

Veni, vidi, vici | Kim Rasmussen confirma: "Cu regret spun, PLEC DE LA CSM". Antrenorul are o superoferta pe masa! Cine ii poate lua locul la noua campioana a Europei

Proaspat castigator al Ligii Campionilor cu CSM Bucuresti, danezul Kim Rasmussen se va desparti de Romania la finalul acestui sezon. Antrenorul a confirmat informatia: "Cu regret spun, voi pleca de la CSM".

Kim Rasmussen a activat in ultimul an in paralel ca antrenor al formatiei CSM Bucuresti si al nationalei Poloniei. Tehnicianul danez a reusit cea mai mare performanta din ultimele decenii pentru handbalul romanesc, aducand trofeul Ligii Campionilor la Bucuresti.

Rasmussen, care a inlocuit-o pe Mette Klit pe banca CSM-ului, va pleca de la clubul din capitala. Acesta a evitat insa in a dat informatii despre viitoarea destinatie. Totusi, cea mai vehiculata varianta este aceea a preluarii nationalei Ungariei.

"Cu regret spun, voi pleca de la CSM. Viitorul meu nu este clar, dar cu siguranta voi pleca de la CSM. Nu am nimic stabilit oficial cu vreo echipa", a marturisit in exclusivitate Rasmussen.

Variantele vehiculate pentru inlocuirea antrenorului danez sunt Jakob Vestergaard, un antrenor cunoscut in handbalul romanesc, acum selectioner al nationalei Germaniei, Jorge Duenas, selectionerul Spaniei, dar si Herbert Muller, antrenorul formatiei HC Thuringer si selectioner al Austriei. Ultimul dintre acestia este nascut la Timisoara si a mai antrenat-o pe Rulmentul Brasov.

Federatia maghiara i-ar fi pus lui Rasmussen pe masa un contract generos pentru a lasa Polonia si CSM-ul.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Anchetă pentru omor după tragedia de la Victor Babeș. ”Toți vinovații trebuie să răspundă”
BRAT
Modifică setările cookies