Handbal

Motivatia n-a stat in bani! fetele de la CSMB NU au avut prime pentru calificarea in Final Four-ul Ligii: "Avem alta politica"

Vezi si - Le-au ROSTOVOLIT pe Don | Meci fenomenal facut de CSM Bucuresti, care este intre cele mai bune 4 echipe ale Europei: campioana Romaniei merge in Final Four-ul Ligii

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 09 Aprilie 2016, 19:32
Data actualizarii: Sambata 09 Aprilie 2016, 19:38

CSMB si-a indeplinit obiectivul fixat la inceputul sezonului, calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor, si va merge la Budapesta pentru a incerca "minunea". Campioana Romaniei a invins in dubla mansa Rostov Don, campioana si cea mai puternica echipa a Rusiei.

Pentru calificarea in Final Four-ul celei mai puternice competitii intercluburi de pe continent, fetele de la CSMB nu vor incasa insa o prima speciala, spune Andrei Luca, managerul general al clubului.

"Din fericire, echipa a pastrat acelasi tonus inca din startul meciului. Fetele se bucurau, chiar daca mai erau 2-3 minute de joc.

Ne-am bucurat foarte mult, fetele au cerut si steagurile Romaniei. Toata lumea a tratat cu seriozitate meciul, asta a facut diferenta. Am colaborat, medici, manageri, antrenori, jucatori. Vom merge la Budapesta si vom vedea ce va fi la tragerea la sorti.

Noi in acest moment ne-am indeplinit obiectivul, am intrat in Final Four. Speram la mai mult, dar vom lua lucrurile pas cu pas.

Fetele nu au prime pentru aceasta calificare. CSM a dus o alta politica. Am platit aceste jucatoare conform valorilor. Am considerat ca salariile sunt suficiente pentru a le motiva. Poate după Final Four vom reusi sa le asiguram un premiu prin sponsori", a spus Andrei Luca, managerul general al CSMB, la Dolcesport.

Turneul Final Four va avea loc pe 7/8 mai la Budapesta.

ULTIMELE STIRI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies