CSM București, transfer de senzație! „Tigroaicele” profită de criza din Ucraina și aduc o vedetă de la Rostov-Don

CSM Bucuresti Rostov Don Handbal
Iosif Pintilie
Data publicarii: Miercuri 30 Martie 2022, 23:59
Data actualizarii: Joi 31 Martie 2022, 00:13

CSM București vrea să redevină o forță la nivel european și a bifat un transfer de senzație.

„Tigroaicele” s-au înțeles cu Eduarda Amorim, după mai bine de o săptămână în care brazilianca și clubul din capitală s-au jucat de-a ”șoarecele și pisica”. Handbalista de la Rostov Don a profitat de criza din Ucraina și, conform regulilor EHF, a putut pleca fără probleme din Rusia.

Super-transfer pentru CSM București! Eduarda Amorim a semnat cu echipa lui Adi Vasile

"M-am simțit foarte bine la Rostov-Don și nu a fost o decizie ușoară să plec în acest moment. Este ultimul sezon din cariera mea si mi-am dorit sa fi terminat cu câtigarea Ligii Campionilor. Vreau să mulțumesc clubului și fanilor pentru toată susținerea și momentele fericite din acest sezon. Vă doresc tot binele din lume!", a declarant Amorim pentru site-ul clubului rus.

CSM București s-a luptat cu Vipers Kristiansand pentru semnătura lui Eduarda Amorim. Campioana Europei nu a putut să oficializeze transferul deoarece federația din Norvegia nu permite legitimarea jucătoarelor în timpul sezonului.

Chiar dacă brazilianca va veni gratis la CSM București, echipa din capitală va trebui să achite 28.000 de euro taxe către FRH, pentru a oficializa transferul.

Ajunsă la 35 de ani, Amorim juca la Rostov din vara anului trecut. De meserie inter stânga, aceasta a avut cea mau bună perioadă în tricoul lui Gyor, cu care a cucerit cinci trofee Champions League (2013, 2014, 2017, 2018 și 2019).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!