Mesaj mobilizator înaintea duelului de foc cu Danemarca, la Mondialul de handbal: "Să nu renunțăm nicio clipă"

Romania Campionatul Mondial de Handbal Danemarca Handbal feminin nicoleta dinca Handbal România participă la Campionatul Mondial de handbal/sursa foto: SportPictures
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 05 Decembrie 2023, 08:24
Data actualizarii: Marti 05 Decembrie 2023, 08:30

După două victorii la Campionatul Mondial de handbal feminin, România are un test important în ultima partida din grupele preliminarii, cu Danemarca. 

Calificată deja în grupa principală III, reprezentativa de handbal feminin a României joacă împotriva Danemarcei, marți (5 decembrie), de 21:30.

O victorie în fața nordicelor le-ar aduce patru puncte în următoarea fază a competiției, unde se vor duela cu Germania, Polonia și Japonia.

Tricolorele pozitive înaintea confruntării cu Danemarca

Extrema stânga a naționalei de handbal feminin a vorbit despre importanța partidei, explicând că România are capacitatea de a obține un rezultat pozitiv.

"Este un start bun pentru echipa naţională. Ne bucurăm că au fost două rezultate bune pentru noi. Va fi un meci destul de dificil, sperăm să ne motivăm şi să avem, de ce nu, un succes.

Cred că s-a schimbat încrederea în noi, ca echipă. Contează foarte mult. Este importantă unitatea. Cred că asta ne va duce pe drumul cel bun.

Ne dorim să aducem un rezultat pozitiv din Danemarca şi chiar sperăm să se întâmple acest lucru pentru că suntem motivate, dorinţă avem destul de multă, iar cu multă muncă şi încredere să aducem un rezultat bun.

Trebuie să ne facem treaba. Indiferent de ceea ce se va întâmpla pe teren, nu trebuie să renunţăm nici măcar o clipă", a declarat Nicoleta Dincă, potrivit Fanatik

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!