Inedit! HCM Roman isi intareste lotul prin intermediul site-ului primariei!

SE CAUTA JUCATOARE...
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 11 Ianuarie 2008, 19:57
Data actualizarii: Vineri 11 Ianuarie 2008, 19:57

Conducerea HCM Roman a postat pe site-ul Primariei  din oras un anunt prin care spune ca se afla in cautare de jucatoare pentru anul competitional 2007-2008, prioritate avand cele care evolueaza pe posturile de portar, extrema dreapta, pivot si inter.
Numerele de contact apartin antrenoarei Alexandrina Soare, care nu stia despre acest anunt, postat pe site la solicitarea primarului, Dan Ioan CarpuÅŸor. "Desi sunt noua la aceasta grupare, eu va spun sincer ca n-am auzit vorbindu-se despre ideea de care ati pomenit. Nu stiu nimic de faptul ca Romanul a inceput sa caute jucatoare pe Internet si nici n-am idee cat de benefica ar putea fi o asemenea varianta de inregimentare a fetelor la echipa noastra. Acum nu pot aborda subiectul pe toate fetele, mai ales ca sunt cu fetele in cantonament si pregatim jocul oficial de pe terenul propriu cu Otelul Galati", a spus Soare.

Primarul Carpusor a spus ca antrenoarea nu avea de unde sa stie de aceasta initiativa si a subliniat ca prin aceasta metoda se pot achizitiona jucatoare de valoare. "Pai nici n-avea de unde sa stie doamna Soare de intentiile noastre pentru completarea lotului de jucatoare. Dumneaei este venita de putin timp in curtea noastra si, in plus, chiar si de pe Internet se pot achizitiona fete valoroase la echipa. Mai sunt jucatoare care s-au lasat odinioara si care acum s-ar reapuca de handbal la nivel inalt", susţine Carpusor.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!