Inca doua campioane MONDIALE vin in Romania! HCM Baia Mare le-a luat pe do Nascimento si Arenhart, CSM Bucuresti raspunde cu Ana Paula Rodrigues si Mayssa Pessoa

Autor: Sport.ro
Luni 17 Februarie 2014, 20:40

	Inca doua campioane MONDIALE vin in Romania! HCM Baia Mare le-a luat pe do Nascimento si Arenhart, CSM Bucuresti raspunde cu Ana Paula Rodrigues si Mayssa Pessoa

►Drumul spre Torino incepe joi, ora 20:00, Dnepr – Tottenham in direct Sport.ro si Voyo.ro!

Romania este centrul handbalului mondial in aceste zile, HCM Baia Mare si CSM Bucuresti intrecandu-se in achizitii tari. Dupa ce sefii clubului baimarean au reusit sa le convinga pe Alexandra do Nascimento si pe portarita Barbara Arenhart, castigatoare ale trofeului Campionatului Mondial din 2013, "furandu-le" chiar de sub nasul celor de la CSM Bucuresti, oficialii clubului din capitala raspund si ei cu doua mutari tari.

Potrivit cotidianului brazilian Globo Esporte, citat si de Prosport.ro, CSM Bucuresti a reusit sa se inteleaga cu alte doua castigatoare ale titlului mondial, Ana Paula Rodrigues, jucatoare ce evolueaza pe postul de coordonator, si portarita Mayssa Pessoa, urmand sa vina sub comanda norvegiencei Mette Klit.

In varsta de 26 de ani, Ana Paula Rodrigues va lasa Hypo Viena pentru o aventura in Romania, aceasta urmand sa faca echipa si cu Mayssa Pessoa (29 de ani), care va veni din Rusia, de la Dinamo Volgograd.

Castigatoare a unei Cupe EHF si a doua eventuri in Austria, Ana Paula Rodrigues a ales sa se desparta de Hypo Viena, ca si fostele sale colege Alexandra do Nascimento si Barbara Arenhart, dupa ce austriecii au anuntat ca nu le pot oferi contractele cerute, pretentiile acestora crescand semnificativ dupa castigarea Mondialului, mai scrie Prosport.ro

O alta tinta importanta a formatilor romanesti, motiv de "batalie" intre HCM Baia Mare si CSM Bucuresti, este si Fernanda Franca da Silva, curtata serios in vederea unui transfer. De asemenea, braziliencelor deja ajunse in Romania li s-ar putea alatura si Deonise Cavaleiro (30 de ani).

"Mi-a placut sa joc la Dinamo Volgograd, insa vreau o noua provocare. Echipa va creste cu Mette Klit pe postul de antrenor. Voi juca alaturi de alte jucatoare din brazilia si de alte sportive foarte valoroase. Clubul vrea titlul si sa participe in Liga Campionilor" - Mayssa Pessoa, stanga imaginii.

FOTO: GETTY

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO: City Insurance încearcă să evite falimentul, cu zeci de mii de dosare de daună RCA neplătite. Măsurile ASF
BRAT
Modifică setările cookies