1 2017 20:56

SPECIAL | Dorinta Cristinei Neagu de Ziua Romaniei: "Un aur cu nationala e cel mai mare vis al meu, nu s-ar compara cu nimic". Suedeza Gullden, mesaj special pentru romani

Cristina Neagu a renuntat la fotbal si baschet pentru a ajunge cea mai buna handbalista din lume. Un aur cu nationala e tot ce-i lipseste.

Toata Romania vede Romania! Sambata, 24 martie la ora 20.00, Israel - Romania in direct la Pro TV!

Toata Romania vede Romania! Marti, 27 martie, ora 21.30 Romania - Suedia in direct la Pro TV!

"Cand joc la echipa nationala cred ca arat foarte mult ca iubesc Romania, joc cu pasiune! La multi ani, Romania", a spus ea pentru ProTV.

Acum 17 ani, Neagu a renuntat la fotbal si la baschet ca sa castige tot la handbal. Vrea sa asculte imnul Romaniei la Mondial sau la Olimpiada de la Tokyo.

"Cel mai mare vis al meu e sa castig o medalie de aur cu echipa nationala a Romaniei. Nu s-ar compara nimic cu asa ceva", a mai spus ea.

Neagu si colegele ei de la nationala au semnat pe steagul Romaniei, pe care il vor flutura la fiecare victorie a Romaniei de la Mondiale.

Inainte sa plece in Germania, jucatoarele de nationala de la CSM au impodobit bradul in sala de handbal.

"Iubesc Romania, iubesc romanii! Sa fiti frumosi si sanatosi! Azi sunt romanca", a spus si suedeza Isabelle Gullden.4 comentarii
Andrei Gheorghe va fi incinerat sâmbătă. Fosta soție: ”A încercat să spună mereu adevărul. Uneori, a spus prea mult adevăr”
BRAT