"Europeanul cluburilor" se joaca la Bucuresti | Bucharest Trophy aduna in acest an cele mai tari echipe de pe continent! Programul

Autor: Sport.ro
Miercuri 10 Iunie 2015, 17:20

	"Europeanul cluburilor" se joaca la Bucuresti | Bucharest Trophy aduna in acest an cele mai tari echipe de pe continent! Programul

Desi o competitie cu caracter amical, Bucharest Trophy poate fi fara probleme numit un "European al cluburilor". Cele mai bune echipe din Romania, castigatoarea Ligii Campionilor, dar si campioanele Rusiei si Macedoniei se vor duela in luna august.

A doua editie a turneului international de handbal feminin "Bucharest Trophy" aduce in Romania unele dintre cele mai mari nume ale acestui sport.

Campioana Romaniei si detinatoarea trofeului Bucuresti, CSM-ul lui Mette Klit va avea parte de dueluri de Liga Campionilor. La turneul din luna august, care se va desfasura in weekendul 20-23, la Sala Polivalenta, au mai fost invitate, acceptand sa vina in Romania, Buducnost Podgorica (detinatoarea Ligii), Rostov Don (campioana Rusiei) si Vardar Skopje (locul 3 in ultima editie a Ligii Cmapionilor).

De asemenea, doua dintre rivalele CSM-ului din campionat, HCM Baia Mare si Corona Brasov, vor lupta si ele pentru trofeu.

In urma tragerii la sorti efectuate astazi, Grupa A va fi alcatuita din Buducnost Podgorica, echipa la care joaca si Cristina Neagu, HCM Baia Mare si Rostov Don, in timp ce Grupa B le va avea in componenta pe CSM Bucuresti, Vardar Skopje si Corona Brasov.

Prima zi a turneului, 20 august, va aduce meciurile Buducnost - Rostov Don (ora 16:30) si Vardar - Corona (19:00).

Pe 21 se vor juca partidele dintre HCM Baia Mare - Rostov (16:30) si CSM Bucuresti - Corona (19:00), in timp ce pe 22 vor avea loc ultimele dueluri din grupe: Buducnost - Baia Mare (16:30) si Vardar - CSM Bucuresti (19:00).

Meciul pentru locurile 5-6, finala mica si finala mare se vor duela pe 23 august, de la orele 14:00, 16:30 si 19:00.

Anul trecut, CSM Bucuresti a invins Buducnost in finala cu scorul de 24-20. 


Tragedie la Victor Babeș. Trei morți după ce s-a oprit oxigenul în TIR-ul ATI. MS: A avut loc o defecţiune
BRAT
Modifică setările cookies