Dacian Vizitiu Cristina Neagu Oltchim Ramnicu Valcea Patricia Vizitiu Handbal

EL este iubitul celei mai dorite sportive din Romania!

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Decembrie 2010, 11:11
Data actualizarii: Joi 23 Decembrie 2010, 12:26

Dacian Vizitiu (24 de ani) e student la Petrosani,  joaca mijlocas la echipa de fotbal a Universitatii si este iubitul Cristinei Neagu (23 de ani).

"O cunosc pe Cristina de cinci ani. Ea e foarte buna prietena cu sora mea (n.r. - Patricia Vizitiu, jucatoare de handbal la Oltchim - foto jos).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Timp de doi ani, intre noi a fost doar o prietenie platonica. Apoi, am realizat amandoi ca au inceput sa apara mugurii si florile iubirii, motiv pentru care am avansat in relatie.... Doar cine nu o cunoaste foarte bine poate vorbi asa! E total opusul a ceea ce se spune despre ea. E comunicativa, vorbareata, glumeata si are un suflet de aur. E romantica? Da, este. Ii plac mult florile. Adora trandafirii.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este o romantica incurabila.Cand e alaturi de mine, este tot timpul vesela. Nu are vreme sa se supere! Ea decide daca ramane la Oltchim.Nu i-am dat inca inelul de logodna, dar nu e timpul pierdut.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De sarbatori voi pleca spre Valcea, iar dupa ce voi discuta cu ea vom sti locul unde vom face Craciunul si Revelionul”, spune iubitul Cristinei Neagu (foto sus) in Libertatea.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies