Dinamo - Steaua Handbal Masculin SuperCupa Romaniei voyo news Handbal

Dinamo - Steaua, Supercupa României la handbal masculin, e joi, de la 17:30, pe Pro Arena și VOYO

Primul trofeu al sezonului în handbalul masculin din România se va acorda joi, în Sala Polivalentă, la Supercupă, ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 18 August 2022, 10:10
Data actualizarii: Joi 18 August 2022, 13:04

Supercupa României, LIVE pe Pro Arena și VOYO

"Ne pregătim de primul trofeu al sezonului! Turăm motoarele la antrenamente, atmosfera este perfectă și toți băieții așteaptă primul meci oficial. Pentru noi, este a șaptea finală consecutivă (patru trofee câștigate / două pierdute)", au scris cei de la Dinamo, pe pagina de Facebook. 

CS Dinamo şi-a prezentat miercuri noutăţile din lotul pregătit de Xavi Pascual pentru noul sezon: interul stânga egiptean Ali Zein (FC Barcelona), centrul brazilian Joao Pedro da Silva (Angel Ximenez Puente Genil/Spania), extrema dreaptă ucraineană Andrii Akimenko (KS-Azoty Pulawy/Polonia), interul dreapta ceh Stanislav Kasparek (Meşkov Brest/Belarus), portarul Alexandru Bucătaru (CSM Bucureşti), pivotul belarus Viaceslav Bohan (Motor Zaporoje/Ucraina) şi coordonatorul de joc sârb Lazar Kukic (Benfica).

Câștigătoarele Supercupei la masculin (din 2013)

2013: HCM Constanța

2014: Ștința Municipal Bacău

2015: Minaur Baia Mare

2016: Dinamo

2017: HC Dobrogea Sud Constanța

2018: Dinamo

2019: Dinamo

2020: Dinamo

2021: HC Dobrogea Sud Constanța

Handbalul, pe Pro Arena, VOYO și Sport.ro

După ce le-a oferit românilor ocazia de a urmări cele mai importante meciuri de fotbal ale echipei naționale precum și meciurile campionatelor internaționale, PRO TV anunță un nou parteneriat cu Federația Română de Handbal.

Așa cum toți pasionații de handbal știu deja, acesta este singurul sport în care România este campioană mondială atât la feminin, cât și la masculin. În plus, de-a lungul anilor, campionatul românesc feminin și-a demonstrat puterea, fiind una dintre competițiile de top datorită perfomanțelor din concursurile europene.

Pentru următoarele patru sezoane: 2022 – 2023, 2023 – 2024, 2024 – 2025 și 2025 – 2026, PRO TV a achiziționat drepturile de transmisiune atât pentru canalele TV, cât și pentru platformele VOD și social media. Ca urmare a acestui parteneriat, PRO ARENA va deveni locul în care adevărații fani se vor simți ca pe ARENA handbalului românesc. 

Portofoliul include 150 de meciuri de-a lungul unui an: șase meciuri din campionatul intern de handbal (trei din cel feminin și trei din cel masculin), meciurile echipei naționale de seniori feminin și masculine, patru din meciurile din Cupa României și cele din Super Cupa României. 

Modifică setările cookies