Dan Șucu e categoric. Cum a comentat insultele aduse de fanii rapidiști Cristinei Neagu

dan sucu Cristina Neagu Handbal Rapid Handbal Dan Șucu / Rapid
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 24 Februarie 2023, 19:21
Data actualizarii: Vineri 24 Februarie 2023, 19:23

Patronul Rapidului a vorbit despre injuriile aduse Cristinei Neagu de către galeria rapidistă la un meci de handbal.

La patru zile după incidentele de la meciul de handbal feminin CSM București - Rapid 31-24, când fanii giuleștenilor au insultat-o prin mai multe scandări pe Cristina Neagu, Dan Șucu a oferit o reacție asupra lucrurilor care s-au întâmplat.

Dan Șucu e categoric. Cum a comentat insultele aduse de fanii rapidiști Cristinei Neagu

„Doar am citit câteva articole, am văzut articole, dar nu ştiu amănunte în privinţa asta. (n.r. - Cristina Neagu a fost înjurată de galerie). 

Chiar mă miră, pentru am văzut o grămadă de articole în care suporterii Rapidului erau lăudaţi, suporterii Rapidului care au făcut curat după ce au mers în deplasare, am văzut multe aprecieri. 

Ar fi ceva nou, ceva neaşteptat, pentru că i-am văzut extrem de entuziaşti în ce priveşte susţinerea echipei de handbal”, a spus Dan Șucu, potrivit Orange Sport.


Joi, Cristina Neagu a fost surprinsă în tribune alături de Crina Pintea și Malin Larsen Aune, două dintre colegele sale de la CSM București, la meciul Dinamo - GOG. 

După ce i-a fost anunțată prezența, suporterii dinamoviști au aplaudat-o pe cea care a fost desemnată de patru ori cea mai bună handbalistă a lumii.

Rapid, comunicat oficial: "Declarațiie lipsite de respect ale Cristinei Neagu au inflamat atmosfera"

Federația Română de Handbal a anunțat că se delimitează categoric de atacurile împotriva Cristinei Neagu, iar Comisia de Disciplină a solicitat un punct de vedere al clubului CS Rapid cu privire la incidentele din timpul și de la finalul jocului.

Reacția celor de la Rapid a venit miercuri, la prânz. Clubul din Giulești a emis un comunicat amplu în care a vorbit despre importanța suporterilor, anumite abuzuri la care au fost supuși fanii de-a lungul timpului, dar și despre Cristina Neagu.

În ceea ce privește strict conflictul dintre galeria Rapidului și Cristina Neagu, clubul susține că fanii nu au o problemă cu "marea handbalistă Cristina Neagu", ci cu "persoana Cristina Neagu". Motivul ar fi reprezentat de anumite declarații oferite de sportivă la finalul sezonului trecut. (DETALII AICI)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!