VIDEO CSM București - Gloria Buzău, 37-29, a fost în direct pe Pro Arena & VOYO! Elevele lui Adi Vasile s-au impus fără emoții

CSM Bucuresti Gloria Buzau Handbal feminin Liga Florilor sala polivalenta bucuresti Handbal
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 19:00
Data actualizarii: Miercuri 18 Ianuarie 2023, 19:24

CSM București a trecut de Gloria Buzău, scor 37-29, și rămân neînvinse în Liga Florilor.

CSM București - Gloria Buzău 37-29

Minutul 60. CSM București - Gloria Buzău 37-29: Elevele lui Adi Vasile s-au impus la opt goluri diferență în fața buzoiencelor.

Minutul 43. CSM București - Gloria Buzău 25-23: Crina Pintea este eliminată pentru două minute. Antrenorul Adi Vasile protestează de la margine. CSM rămâne în avantaj și în partea a doua.

Minutul 31. CSM București - Gloria Buzău 19-17: Meciul a reînceput!

Minutul 30. CSM București - Gloria Buzău 19-17: Elevele lui Adi Vasile întorc soarta meciului în doar câteva minute și intră la pauză în avantaj.

Minutul 23. CSM București - Gloria Buzău 12-16: Iuganu se înalță și aruncă formidabil! Mingea zguduie de două ori bara și intră în poartă. Gol fantastic pentru buzoience care se distanțează de lider.

Minutul 13. CSM București - Gloria Buzău 7-8: Sudakova încarcă și trage de la semiînălțime, dar ratează! Fetele lui Adi Vasile nu reușesc să restabilească egalitatea. Buzoiencele conduc.

Minutul 1. CSM București - Gloria Buzău 0-0: Meciul a început! 


știre inițială

Derby-ul CSM București - Gloria Buzău din Liga Florilor este transmis în direct astăzi, de la ora 17:30, de PRO ARENA și VOYO.

În partida din Sala Polivalentă din Capitală se întâlnesc liderul neînvins al campionatului, CSM București (11 meciuri și 1 egal, 34 de puncte), și una dintre echipele aflate la egalitate de puncte (28) pe locurile 2-4, Gloria Buzău, și ea invincibilă în Liga Florilor până în luna decembrie.

”Tigroaicele” de la CSM vin după victoria de sâmbătă din Champions League, 40-31 cu Odense, succes care le-a apropiat de sferturile de finală ale competiției.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!