Crina pintea Handbal pintea arbitraj Handbal ULTIMA ORA | MEGA LOVITURI la CSM Bucuresti: Crina Pintea a semnat, la fel si alte doua castigatoare ale Ligii Campionilor!

FOTO Crina Pintea, scârbită de ce s-a întâmplat la European. Postarea cu venin

România a încheiat parcursul la EURO după eșecul cu Germania, 28-32, miercuri seara. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 18:25
Data actualizarii: Miercuri 16 Noiembrie 2022, 18:30

Principalele marcatoare ale României au fost Neagu 7 goluri, Grozav 6, Pristăviţa 4, Badea 4. Cristina Neagu a marcat golul cu numărul 300 în minutul 41.14 al partidei, iar performanţa sa este cu atât mai importantă pentru statisticile CE, cu cât 300 de goluri nu au fost atinse nici în handbalul masculin.

Crina Pintea, furioasă după "jaful" din meciul cu Muntenegru

După acest meci, tricolorele au încheiat pe ultima poziție în Grupa Principală 2 și au rămas cu dezamăgirea provocată de arbitrajul din meciul cu Muntenegru, 34-35. 

  • ULTIMA ORA | MEGA LOVITURI la CSM Bucuresti: Crina Pintea a semnat, la fel si alte doua castigatoare ale Ligii Campionilor!

Dacă ar fi învins trupa Bojanei Popovici, ar fi avut șanse pentru semifinalele competiției. Crina Pintea, una dintre cele mai valoroase jucătoare ale României, și-a exprimat revolta pe rețelele de socializare. 

"Nu e posibil să nu dai, să nu vezi dublu dribling la ultima fază, iar asta e doar o fază din meci. Simt frustrare pentru ceea ce s-a întâmplat pe teren. Pentru că o competiție la un asemenea nivel a ajuns să fie decisă altfel decât prin jocul de handbal. Suntem oare atât de mici, încât sa nu ni se permită sa scoatem capul printre cei mari?

Crina Pintea: "Mă bucur că a fost nevoie de nouă jucătoare" 

Am simțit-o și la turneul preolimpic, când am fost eliminați pe nedrept, dar am vrut sa cred ca a fost doar o greșeală… Au existat dăți când n-am putut, când jocul echipei noastre n-a fost cel dorit, dar acum?! Am fost o nucă tare și mă bucur, căci a fost nevoie de 9 jucătoare (n.r. – aluzie la cele două arbitre, plus cele șapte jucătoare din echipa adversă) ca să putem fi învinse!", a scris Crina Pintea, pe Facebook. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!