Crina pintea Campionatul european de handbal feminin Cristina Neagu CSM Bucuresti EHF Champions League Handbal

NEWS ALERT Crina Pintea a semnat astăzi! ”Sunt încântată să mă aflu aici. Cred în acest proiect”

Handbalista are în palmares titlurile de cel mai bun pivot al EHF Champions League, cel mai bun pivot al unui Campionat European, cel mai bun pivot al campionatului francez și cea mai bună handbalistă din România.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 15 Noiembrie 2023, 14:56
Data actualizarii: Miercuri 15 Noiembrie 2023, 15:02

Handbalista Crina Pintea şi-a prelungit, miercuri, contractul cu echipa CSM Bucureşti, pentru încă doi ani, au anunţat reprezentanţii clubului din Capitală, pe site-ul oficial.

Anunțul lui CSM București

"Clubul Sportiv Municipal Bucureşti are o nouă veste bună pentru fanii săi: pivotul naţionalei Crina Pintea rămâne 'tigroaică' încă doi ani.

Cel mai bun pivot al EHF Champions League, cel mai bun pivot al unui Campionat European, cel mai bun pivot al campionatului francez, cea mai bună handbalistă din România. Sunt câteva dintre distincţiile adunate de-a lungul timpului de Crina Pintea, jucătoare de bază a CSM Bucureşti", se arată în comunicatul CSM Bucureşti.

Declarațiile Crinei Pintea

"Am ales să fac parte din familia CSM pentru încă două sezoane. Mă simt bine şi sunt încântată să mă aflu aici.

Cred în acest proiect şi sunt convinsă că împreună ne putem îndeplini obiectivele. Îmi doresc să fiu sănătoasă şi să mă bucur în continuare de handbal", a declarat Crina Pintea.

Pivotul de 33 de ani şi-a început cariera de senioare la Zalău, apoi a continuat în Europa la cluburi precum Thuringer, Paris 92 şi Gyor. Cu echipa maghiară a câştigat EHF Champions League şi a fost inclusă în All-Star Team-ul competiţiei. În 2018 a făcut parte din echipa ideală a Campionatului European, competiţie la care România a jucat finala mică.

CSMB a anunţat recent prelungirea contractului Cristinei Neagu, cu un an, precum şi transferul extremei stânga daneze Emma Friis, de la Ikast, care va juca din vara viitoare.

Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!