Comisia si-a spus cuvantul: Arbitrajul de la meciul Oltchim - Rulmentul a fost corect!

COMISIA NU LE-A DAT DREPTATE CELOR DE LA OLTCHIM
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 10 Ianuarie 2008, 16:25
Data actualizarii: Joi 10 Ianuarie 2008, 16:25

Comisia care a anchetat cazul Rulmentul - Oltchim, a dat astazi o decizie care nu prea ii bucura pe valceni. O comisie mixta formata din reprezentanti ai Comisiei Centrale de Arbitri si ai Comisiei Tehnice, intrunita, joi, a decis ca arbitrajul de la partida la handbal Rulmentul Brasov - Oltchim Ramnicu Valcea a fost corect, impotriva celor doi oficiali neluandu-se nicio sanctiune.

Aceasta decizie poate fi contestata, urmand ca arbitrajul sa fie judecat, potrivit regulamentului, de catre Comisia de Disciplina.
Clubul din Valcea a depus memoriu, miercuri, la Federatia Romana de Handbal, impotriva arbitrajului din meciul pierdut la Brasov, scor 26-27, in fata Rulmentului, in etapa a XI-a a Ligii Nationale. Oltchim a cerut suspendarea arbitrilor Vasile Pavel si Marian State, deoarece ar fi acceptat jocul dur al brasovencelor. Rulmentul Brasov a trecut pe prima pozitie a clasamentului Ligii Nationale de handbal feminin dupa victoria in fata echipei Oltchim. Dupa etapa a XI-a, Rulmentul are 22 de puncte in clasament, fiind urmata de Oltchim cu 20 de puncte.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!