Marian Cozma Veszprem Handbal

Ferenc Ilyes:"Poate ca intr-o zi voi spune mai multe. Acum nu e momentul. E mai bine asa!"

Terorizat de moartea lui Marian Cozma, ultimul roman de la Veszprem, Ferenc Ilyes vorbeste de clipele triste pe care le-a petrecut in ultima perioada.
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Februarie 2009, 09:11
Data actualizarii: Marti 17 Februarie 2009, 10:41

Moartea lui Marian Cozma nu va fi uitata usor la Veszprem. Dupa ultimul meci jucat in campionat si castigat in fata celor de la Ademar Leon, scor 28-26, Ferenc Ilyes vorbeste despre lucrurile care l-au emotionat cel mai mult, dupa inmormantarea fostului handbalist.

"Cand am fost la Bucuresti am fost la masa la un restaurant, unde a venit si tatal lui Marian. Acolo, el a intins mana alaturi de noi, jucatorii, si a strigat alaturi de noi: "Victorie". Dupa meci, capitanul de echipa, Perici, ne-a strans pe toti, si in loc de "haira Veszprem", ne-a zis "aceasta e victoria lui Marian, e pentru el, pentru familia lui si pentru toti cei care l-au iubit". A fost un discurs spontan, venit din inima. Imediat ne-au dat lacrimile, pentru ca pentru el ne dorisem aceasta victorie. Sunt sigur si ca s-a vazut clar acest lucru, deoarece la Vezsprem Marian nu va fi uitat niciodata", a spus Ilyes in Jurnalul National.

Modifică setările cookies