GALERIE FOTO Avem echipă! Cum arată lotul României pentru meciurile cu Bosnia și Grecia din preliminariile EURO 2024 de handbal feminin

nationala de handbal EURO 2024 FRH Handbal feminin lotul romaniei Handbal
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 21:06
Data actualizarii: Duminica 01 Octombrie 2023, 21:19

Selecționerul Florentin Pera mizează pe tot ce are mai bun handbalul feminin românesc. 

FR Handbal a anunţat, duminică seară, lotul naţionalei României pentru partidele cu Bosnia şi Grecia, din 11 şi 14 octombrie, în preliminariile Campionatului European din 2024.

Lotul României. Nu lipsesc Neagu, Pintea și Grozav

Potrivit FRH, componenţa echipei României este: Elena Şerban, Daciana Hosu, Iulia Dumanska – portari; Alexandra Badea, Nicoleta Balog, Bianca Bazaliu, Alisia Boiciuc, Daria Bucur, Nicoleta Dincă, Alexandra Dindiligan, Sorina Grozav, Cristina Laslo, Cristina Neagu, Rebeca Necula, Lorena Ostase, Crina Pintea, Andreea Popa, Sonia Seraficeanu.

Meciul cu Bosnia şi Herţegovina se va juca la Mioveni, în 11 octombrie, iar cel cu Grecia este programat la Kozani, în 14 octombrie.

Din grupa 1 preliminară mai face parte Croaţia, pe care tricolorele o vor întâlni pe teren propriu în 28 februarie 2024.

"Calificarea la EHF Euro 2024 este un obiectiv al naționalei feminine pentru care primul pas oficial va fi în 11 octombrie, la Mioveni, de la 17:30. Biletele pentru meciul cu Bosnia Herțegovina pot fi obținute de aici: https://bilet.ro/eveniment/romania-bosnia-hertegovina-handbal-feminin-12276 Copiii de până la 14 ani beneficiază de gratuitate. 

Vă invităm să faceți parte din spectacolul handbalului românesc și să vă bucurați de o nouă întâlnire cu jucătoarele îndrăgite din echipa națională, care se simt excelent, când le susțineți. Hai, România!", au scris cei din Federația Română de Handbal, pe site-ul oficial. 

Meciurile din Liga Florilor sunt transmise în direct de Pro Arena și VOYO.

VIDEO cu Sorina Grozav

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!