"Am fost cat se poate de relaxat, am stiut ca am castigat inainte de 7 metri". Reactia artizanului succesului lui CSM Bucuresti

"Am fost cat se poate de relaxat, am stiut ca am castigat inainte de 7 metri". Reactia artizanului succesului lui CSM Bucuresti

Kim Rasmussen, artizanul succesului lui CSM Bucuresti, a vorbit la finalul partidei castigate dramatic impotriva lui ETO Gyor.

"Sunt de fapt foarte relaxat. M-am bucurat de acest meci, de acest moment. Cu siguranta am vrut sa castigam, cred ca egalul din timpul regulamentar a fost o victorie pentru noi.

La 7 metri m-am relaxat pentru a le transmite starea mea si fetelor, le-am spus sa se bucure de acest moment.

Nu am crezut ca vom ajunge aici, dar a fost un sezon absolut incredibil. Am avut unele probleme, dar am jucat extraodrinar si am luptat ca niste nebuni aici, la Budapesta, in fata unor fani maghiari fantastici.

Nu ma gandesc la nimic altceva acum decat la acest trofeu. Vom petrece! Cu siguranta vom fi foarte obositi maine.

Nu am invatat foarte multe din acest Final Four. Aceste meciuri sunt la fel, asa este si la Campionatul Mondial. Trebuie sa stii cand sa fii nebun si cand sa te relaxezi. Eu incerc sa le ajut pe fete de fiecare data cand au nevoie de mine.

Nu vreau sa vorbesc despre viitorul meu, ma bucur de moment", a spus Kim Rasmussen, antrenorul CSM-ului.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Ministerul Sănătăţii: Nu există un grup de lucru "legal constituit" de verificare a raportărilor Covid-19
BRAT
Modifică setările cookies