Visul frumos a tinut doar 30 de minute: HCM-ul a condus-o pe Buducnost la pauza, insa nu a putut remonta diferenta din tur. Buducnost 32-25 Baia Mare

Visul frumos a tinut doar 30 de minute: HCM-ul a condus-o pe Buducnost la pauza, insa nu a putut remonta diferenta din tur. Buducnost 32-25 Baia Mare

UPDATE | HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor. Vicecampioana Romaniei a cedat la Podgorica, desi a condus la pauza cu 14-13. Detinatoarea trofeului, Buducnost s-a impus la final cu 32-25.

Doua echipe romanesti in Final Four-ul Ligii Campionilor. Ce vis frumos! Dupa calificarea CSM-ului in dauna rusoaicelor de la Rostov Don, HCM Baia Mare spera sa dea marea lovitura la Podgorica.

HCM Baia Mare joaca si ea pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana Romaniei, care se confrunta cu grave probleme financiare, dar si cu o serie de accidentari, va juca impotriva lui Buducnost Podgorica.

HCM a pierdut meciul tur, disputat la Baia Mare, cu 24-29, insa nu abandoneaza lupta.

Echipa antrenata de Aurelian Rosca se va deplasa cu formatia Cristinei Neagu. Buducnost este neinvinsa in cupele europene in ultimele 13 meciuri, timp in care a invins o data CSM Bucuresti si a facut si un egal cu formatia din capitala Romaniei.

Aurelian Rosca nu se va putea baza, printre altele, pe Allison Pineau, Paula Ungureanu si Ana Maria Tanasie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Etapa 2 de vaccinare a început cu platforma blocată. Limită de 600.000 de locuri în primele 20 de zile
BRAT

Modifică setările cookies