Visul frumos a tinut doar 30 de minute: HCM-ul a condus-o pe Buducnost la pauza, insa nu a putut remonta diferenta din tur. Buducnost 32-25 Baia Mare

Visul frumos a tinut doar 30 de minute: HCM-ul a condus-o pe Buducnost la pauza, insa nu a putut remonta diferenta din tur. Buducnost 32-25 Baia Mare

UPDATE | HCM Baia Mare a ratat calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor. Vicecampioana Romaniei a cedat la Podgorica, desi a condus la pauza cu 14-13. Detinatoarea trofeului, Buducnost s-a impus la final cu 32-25.

Doua echipe romanesti in Final Four-ul Ligii Campionilor. Ce vis frumos! Dupa calificarea CSM-ului in dauna rusoaicelor de la Rostov Don, HCM Baia Mare spera sa dea marea lovitura la Podgorica.

HCM Baia Mare joaca si ea pentru calificarea in Final Four-ul Ligii Campionilor la handbal feminin. Vicecampioana Romaniei, care se confrunta cu grave probleme financiare, dar si cu o serie de accidentari, va juca impotriva lui Buducnost Podgorica.

HCM a pierdut meciul tur, disputat la Baia Mare, cu 24-29, insa nu abandoneaza lupta.

Echipa antrenata de Aurelian Rosca se va deplasa cu formatia Cristinei Neagu. Buducnost este neinvinsa in cupele europene in ultimele 13 meciuri, timp in care a invins o data CSM Bucuresti si a facut si un egal cu formatia din capitala Romaniei.

Aurelian Rosca nu se va putea baza, printre altele, pe Allison Pineau, Paula Ungureanu si Ana Maria Tanasie.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Noua listă a țărilor cu risc epidemiologic ridicat. Marea Britanie, singura din Europa rămasă în zona de risc
BRAT
Modifică setările cookies