Hai, Romania | "In clasa a patra eram un mic baietel, ma bateam cu colegii" Ea e INIMA nationalei de handbal, care se bate pentru un AUR istoric la Rio

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 06 August 2016, 12:29
Data actualizarii: Sambata 06 August 2016, 16:41

Oana Manea promite o lupta crunta pentru aur la Jocurile Olimpice de la Rio cu nationala de handbal a Romaniei. #Hai, Romania! 

Oana Manea a intrat la 10 ani in sala de handbal si nu a mai iesit pana acum. Vara asta e in fata celei mai mari provocari din cariera. Viseaza la aur cu nationala Romaniei la Jocurile Olimpice de la Rio. Oana e o adevarata luptatoare. Se batea cu baietii cand era mica, iar profesorii au trimis-o la handbal. Asa a inceput o cariera fabuloasa, cu trofeul Ligii Campionilor castigat anul acesta si cu bronzul european cucerit in 2010.

"Parintii mei au facut sport, tatal meu a fost antrenor de fotbal. De mica, de la patru ani m-a carat de mica peste tot, spunea ca o sa fac fotbal. In clasa a patra eram un mic baietel, ma bateam cu un coleg si profesoara de sport m-a chemat si mi-a zis sa merg la handbal. In prima zi mi-a dat mama un trening rosu, dupa ce am alergat prima zi eram mai rosie decat treningul pe care il purtam. Mi-a placut chiar din prima zi, de la 10 ani nu am cedat niciodata si n-am ajuns sa spun ca vreau sa ma las, sa pun capat."

DESCOPERA IN CAMPANIA "HAI, ROMANIA" POVESTILE SENZATIONALE ALE SPORTIVILOR ROMANI DE LA RIO

"Am primit destule lovituri pe postul pe care il joc, asta ma ambitioneaza, parca astept sa dea cineva in mine, sa ma trezesc, sa fiu eu mai dura. La un antrenament jucam intre noi, faceam o gluma, le ziceam fetelor ca vreau sange. Iar la prima aruncare m-a lovit in fata si mi-a spart ochiul. Am mai patit-o intr-un meci, mi-au spart nasul, am si arcada sparta. Am vrut sange si de atunci numai la fata am patit.

vorbesc cu iubitul si cu mama mea inainte de meci. Nu plec la meci pana nu vorbesc cu ei si pana nu ma ung cu mir.

Daca practicam sport singura nu mi-ar fi placut. Sunt un om sociabil, imi place sa vorbesc, sa ne intalnim, sportul de echipa e cel mai frumos, suntem constiente ca trebuie sa ramanem unite."

DESCOPERA IN CAMPANIA "HAI, ROMANIA" POVESTILE SENZATIONALE ALE SPORTIVILOR ROMANI DE LA RIO

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!