"Unirea este un adversar puternic, nu doar o echipa cu un nume comic!"

Autor: Sport.ro
Miercuri 25 Noiembrie 2009, 14:10
"Unirea este un adversar puternic, nu doar o echipa cu un nume comic!"

Managerul sportiv de la VfB Stuttgart, Horst Heldt, a declarat ca Unirea Urziceni este un adversar puternic, nu doar o echipa cu nume comic, noteaza site-ul german focus.de.

Dorinel Munteanu: "Urziceniul are prima sansa in meciul cu VfB Stuttgart!"

"Este linistitor faptul ca ne-am asigurat calificarea intr-o cupa europeana pentru primavara, ceea ce este un succes. Dar acum vrem sa profitam de sansa pe care o avem sa continuam in Liga Campionilor. Trebuie sa castigam meciul cu Unirea Urziceni, despre care a inteles toata lumea deja ca este un adversar puternic, nu doar o echipa cu un nume comic. Insa noi am aratat la Glasgow ca putem invinge", a declarat Heldt.

Antrenorul echipei in lotul careia se afla si atacantul roman Ciprian Marica, Markus Babbel, a declarat ca, dupa victoria obtinuta marti, la Glasgow (scor 2-0), formatia sa are avantajul de a-si hotari singura calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor pe teren propriu.

"Vom avea meciul decisiv pe teren propriu si asta ne bucura", a comentat Babbel, conform publicatiei Kicker.

Dorinel Munteanu: "Cred ca Urziceniul are prima sansa in disputa cu VfB Stuttgart!"

Antrenorul Otelului Galati, Dorinel Munteanu, a declarat ca Unirea Urziceni este favorita la calificarea in optimile de finala ale Ligii Campionilor.

"Dupa parerea mea, Unirea a fost aseara peste Sevilla. Am vazut o determinare extraordinara a jucatorilor. Respect Unirea, insa ii va fi foarte greu la Stuttgart. Si pentru nemti este un meci decisiv, dar, tinand cont de jocul practicat de Unirea in Champions League, cred ca Urziceniul are prima sansa in disputa cu VfB Stuttgart", a declarat Dorinel Munteanu.

La randul sau, directorul general al gruparii galatene, Marius Stan, a declarat ca Unirea Urziceni este un exemplu pentru tot fotbalul romanesc. "Este extraordinar, formidabil, ce a aratat aseara Unirea.

Este un exemplu pentru cum trebuie sa arate o echipa. De la primul pana la ultimul jucator au aratat o determinare si o vointa extraordinare, cum se spune toti au avut iarba-n sort si au bagat capul in contre. Toti de Unirea merita felicitati, fara nicio retinere. Poate ca nu sunt cei mai valorosi jucatori din campionatul nostru, dar, ca echipa, Unirea a aratat ca e numarul unu in Romania si ca este o echipa cu adevarat europeana", a spus Stan.

In ultima etapa a grupei G, care va avea loc in 9 decembrie, se vor juca meciurile VfB Stuttgart - Unirea Urziceni si FC Sevilla - Glasgow Rangers. Inaintea acestei runde, clasamentul se prezinta astfel: 1. FC Sevilla 10 puncte, 2. Unirea Urziceni 8 puncte, 3. VfB Stuttgart 6 puncte, 4. Glasgow Rangers 2 puncte.

Procurorul general nu crede că este posibil să i se interzică Sorinei să plece din țară
BRAT