Steaua, demolata! Bayern 3-0 Steaua: Vezi rezumat

Autor: Sport.ro
Miercuri 26 Noiembrie 2008, 01:01
Steaua si-a incheiat afacerile cu UEFA Champions League. Lectia de fotbal primita de la Bayern e cea mai usturatoare pana acum in Liga, iar scaunul lui Dorinel e pe cale sa se rupa.

13 meciuri fara victorie pentru Steaua, un singur punct in Champions League, dar si un 0-3 usturator in Germania cu Bayern, reprezinta cel mai negru capitol din istoria Stelei. Chinul pentru Dorinel a inceput inca din minutul 1, cand Bayern a presat, a atacat si a ratat incredibil prin Klose si Toni. 0-0 la pauza si Dorinel pentru prima data de cand a aterizat in Ghencea putea sa spuna ca a avut noroc.

Realitatea a izbit-o rau pe Steaua in repriza a doua, care nu a putut sa faca fata iuresului continuu aruncat de Klinsmann, iar minutul 57 a adus si primul gol. Klose a deschis scorul dupa o faza lucrata parca pe calculator. Steaua era paralizata, iar Bayern a mai lovit inca o data prin "animalul" Toni, in minutul 61. Scorul de "neprezentare" a fost stabilit de Klose care a "KLOSED" intreaga campanie europeana a Stelei, dupa ce a marcat singur cu Zapata. 3-0 pentru Bayern si sperantele de UEFA atarna de meciul cu Mutu, invins la Lyon cu scorul de 2-1.

Vezi desfasurarea partidei

FINAL
Min 90: Klose incearca un lob superb din 16 metri peste apararea Stelei, iar sutul e aproape sa-l suprinda si pe Zapata. Columbianul retine in cele din urma.
Min 87: Corner pentru Steaua! Goian reia mingea cu capul si Rensing apara.
Min 86: Lovin ii centreaza in careu lui Tiago, acesta reia spre poarta, dar mingea e respinsa in corner.
Min 85: Ocazie imensa pentru Bayern! Borowski a ratat fata in fata cu Zapata.
Min 82: Cursa nebuna alui Semedo, de 40 de metri, i-a pasat lui Dayro, care a sutat in bratele lui Rensing. Semedo a revenit si a tras mult pe langa poarta.
Min 80: Schimbare la Steaua. Iese Stancu, intra Tiago Gomes.
Min 79: Luca Toni reia mingea cu capul pe poarta din 16 metri. Zapata retine.
Min 77: Dayro Moreno centreaza in 6 metri, iar Rensing iese superb si retine.
Min 76: Dayro Moreno suteaza de la mare distanta, iar Rensing nu are probleme in a retine balonul.
Min 72: GOL BAYERN MUNCHEN!
Klose marcheaza singur cu Zapata, dupa ce Ribery a avut o cursa senzationala de 40 de metri pe flancul stang si a pasat decisiv.
Min 69: Banel centreaza in fata portii, iar Lovin deviaza mingea la coltul lung, pe langa poarta.
Min 67: Klose primeste o minge la limita offiside-ului si e aproape sa scape pe poarta lui Zapata, dar Golanski intervine senzational din spate si ii ia mingea din picioare, cu pretul unei accidentari usoare.
Min 66: Schimbare la Steaua! Intra Lovin, iese Ovidiu Petre.
Min 65: Radoi suteaza de la 30 de metri, iar Rensing retine balonul fara probleme.
Min 62: Schimbare la Steaua! Iese Szekely, intra Semedo.
Min 61: GOL BAYERN MUNCHEN! Luca Toni a marcat cu capul dupa un plonjon spectaculos, faza la care s-a si accidentat.
Min 57: GOL BAYERN MUNCHEN! 
Klose a  inscris cu un sut la coltul lung din 6 metri. Faza a pornit de la Ze Roberto, care i-a centrat lui Luca Toni. Italianul a sutat slab, iar mingea a ajuns la Oddo. Cel din urma a centrat, Ribery a reluat cu capul, mingea sarind in picioarele lui Klose, care nu l-a iertat pe Zapata.
Min 50: Ocazie mare pentru Luca Toni. A reluat mingea cu capul din 8 metri pe centrul portii aparate de Zapata. Portarul stelist a retinut fara probleme
Min 49: Van Butten a venit tare din spate si a sutat de langa Ribery, dar mingea s-a dus mult peste poarta.
Min 49: Lovitura libera pentru Bayern de la 25 de metri. Schweinsteiger a fost faultat, iar Ze Roberto si Ribery se afla langa balon.
Min 48: Sut puternic al lui Luca Toni, din 16 metri, peste poarta lui Zapata.
Min 47: Ocazie mare pentru Steaua! Banel a centrat, iar Stancu, din 6 metri a prelungit mingea pe spate, in loc sa o reia pe poarta lui Bayern.
Min 46: Incepe repriza a doua
FINALUL PRIMEI REPRIZE
Min 45: Cursa senzationala a lui Dayro Moreno, care trece de 3 jucatori ai lui Bayern, dar ezita sa-i paseze lui Stancu in preajma careului si pierde mingea.
Min 44: Luca Toni reai cu capul din 8 metri pe langa poarta lui Zapata.
Min 41: Steaua domina finalul de repriza. Banel centreaza pentru Dayro, care reia acrobatic pe langa poarta.
Min 40: Corner pentru Steaua! Banel a centrat pentru Goian, mingea a fost respinsa, a ajuns din nou la Banel care i-a pasat lui Goe. Fundasul Stelei a tras puternic, iar Rensing a prins mingea.
Min 36: Sansa de gol pentru Steaua! Banel a centrat in 10 metri, de unde Dayro nu a reusit sa reia spre poarta. A trecut la cativa centrimetri sub minge.
Min 35: Lovitura libera pentru Steaua, executata periculos de Radoi. Rensing retine insa balonul.
Min 29: Goian a primit un cartonas "galben" si va fi suspendat cu Fiorentina.
Min 27: Zapata si-a salvat echipa pentru a doua oara in acest meci, dupa ce a respins o lovitura a lui Ribery. Mingea a ajuns la Klose, care a tras peste poarta din 6 metri.
Min 26: Klose inscrie dupa ce a primit o pasa cu pieptul de la Toni, dar golul e anulat pentru offside.
Min 24: OCAZIE IMENSA A LUI RADOI! A reluat mingea superb din 20 de metri, dupa o centrare a lui Dayro, iar balonul s-a dus la o palma de bara transversala.
Min 18: Sansa mare pentru Banel, care ajunge cu mingea la picior langa careul lui Rensing, dar este oprit din cursa de Lucio.
Min 16: Prima ocazie a Stelei. Dayro Moreno a sutat din afara careului, pe centrul portii
Min 10: Situatie incredibila pe Allianz Arena. Suparati pe Gigi Becali, suporterii Stelei au aprins o torta pe stadion, iar Steaua poate fi suspendata de UEFA.
Min 9: Luca Toni trece pe langa gol! A sutat pe langa poarta lui Zapata din 10 metri, cu latul.
Min 7: Steaua incearca sa opreasca avantul lui Bayern printr-un joc de pase. Mingea ajunge in centrul terenului la Radoi, care trimite lung spre Szekely, aflat la marginea careului. Mingea iese in aut de poarta.
Min 6: Luca Toni rateaza incredibil de doua ori din 6 metri!
Min 4: Zapata salveaza Steaua! Klose a avut o cursa senzationala pe flancul stang, a centrat in 6 metri, de unde Toni a reluat in Zapata!
Min 2: Bayern incepe furtunos. Lahm intra in centru la 20 de metri de poarta lui Zapata, dar alege o pasa catre Schweinsteiger in dreapta in locul unui sut direct pe poarta.
Min 1: A inceput meciul. Atmosfera extraordinara pe Allianz Arena!

Vezi echipa Stelei:

Zapata - Golanski, Goian, Ghionea, Petre Marin - Radoi, Ovidiu Petre - Nicolita, Dayro Moreno, Szekely - Bogdan Stancu.

Vezi echipa lui Bayern:

Rensing, Lucio, Van Buyten, Ribery, Toni, Ze Roberto, Van Bommel, Klose, Lahm, Oddo, Schweinsteiger

Miniştrii de Externe din UE, cu excepţia Ungariei, cer un armistiţiu între Israel şi Hamas
BRAT
Modifică setările cookies