Surpriza lui Reghe pentru Mourinho! Antrenorul Stelei vrea sa schimbe sistemul de joc! Ce pregateste la antrenamente:

Autor: Sport.ro
Joi 05 Septembrie 2013, 07:40
Surpriza lui Reghe pentru Mourinho! Antrenorul Stelei vrea sa schimbe sistemul de joc! Ce pregateste la antrenamente:

► Mai sunt 5 minute si incepe meciul cu Ungaria! Intra AICI si hai in vestiarul nationalei sa vorbesti cu jucatorii! Ce le spui?

Antrenorul Stelei s-a linistit dupa ce a primit intariri si a aflat ca va reveni Chipciu peste cateva saptamani, asa ca a inceput sa faca planul pentru Champions League. Reghe a dezvaluit ca vrea sa schimbe sistemul de joc si sa incerce sa foloseasca doi atacanti.

"Vom vedea de la meci la meci, pentru ca pot aparea multe situatii neprevazute. Sunt momente cand trebuie sa schimbi din mers. Incercam sa vedem cum putem juca in sistem 4-4-2, cu doi atacanti si cu un singur mijlocas defensiv, sa iasa un numar 6 si sa intre un numar 8 sau 10, dar va fi foarte greu pentru ca in grupele UCL trebuie sa te aperi foarte-foarte bine. La o singura greseala vei fi taxat.

Aduceti-va aminte ca la Londra, cu Chelsea, am avut o perioada buna, dar am pierdut o minge la mijloc cu Pintilii, Bourceanu si Chiriches s-au eliminat iar Mata a marcat. Aici se face diferenta.

Nu avem jucatori pentru a evolua in 4-3-3. Poate doar cand va reveni Chipciu, sa avem doua benzi de viteza, cu un singur varf si trei mijlocasi, sa treaca Tanase in centru, un fel de inter. Exersam, dar timpul este foarte scurt, plus ca n-are rost sa complicam fotbalul", a declarat Reghecampf la Digi.

Dragnea încearcă din nou să scape din închisoare. Ce cale extraordinară de atac a găsit
BRAT