Spalletti:"O sa avem probleme cu CFR"

Luciano Spalletti este de parere ca daca jucatorii sai nu vor fi concentrati si vor ignora echipa CFR-ului vor avea probleme pe teren.
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Septembrie 2008, 09:33
Data actualizarii: Vineri 12 Septembrie 2008, 09:46

"Am vazut cateva din meciurile jucate de CFR si pot spune ca joaca un fotbal fantastic. Chiar daca suntem favoriti, trebuie sa jucam foarte bine si sa ramanem concentrati. Daca nu vom practica un fotbal de calitate am putea avea probleme." a declarat antrenorul italian pentru uefa.com

Antrenorul Romei tine sa precizeze ca atunci cand jucatorii de la echipele mari intalnesc echipe nou promovate in CL ca CFR au tendinta de a intra relaxati in teren lucru pe care il considera ca fiind o capcana. Spaletti a declarat ca el nu va piza in aceasta "capcana".

"Cand joci cu astfel de echipe, care se afla in premiera in Cupele Europene, jucatorii sunt tentati sa considere meciul mai putin important, sa creada ca e suficient sa se prezinte pe teren pentru a castiga. Nu este deloc asa si sper ca fotbalistii Romei sa nu faca aceasta greseala, deoarece absolut toate meciurile la acest nivel sunt foarte dificile" a completat Luciano Spalletti. 

Luciano Spalletti spera chiar la o finala de Champions League anul acesta in special ca marea finala va avea loc pe stadionul Olimpico din Roma. "Posibilitatea de a juca o finala de cupa europeana pe Olimpico ne ofera o motivatie uriasa, dar stim ca va fi foarte, foarte greu."

ULTIMELE STIRI

Modifică setările cookies