SEICII pregatesc SEDINTA! "Ne trebuie putin noroc, asta-i adevarul!" Mancini poate fi OUT daca nu o bate pe Ajax si s-a enervat pe presa!

Autor: Sport.ro
Marti 06 Noiembrie 2012, 18:29

	SEICII pregatesc SEDINTA! "Ne trebuie putin noroc, asta-i adevarul!" Mancini poate fi OUT daca nu o bate pe Ajax si s-a enervat pe presa!

Manchester City este la un pas de un nou esec in Champions League. Milionarii din Anglia sunt furiosi pe presa, iar Mancini ar putea fi dat afara daca nu castiga cu Ajax.

Un punct. Atat a adunat City in cele trei meciuri de pana acum, din grupa de Champions League. A fost 2-3 la Madrid, cu Real, 1-1 acasa, cu Dortmund si 1-3 in deplasare, la Amsterdam.

Seicii s-au suparat ca echipa nu sta bine in Liga, iar investitiile pe care le-au facut pana acum nu-si arata roadele si pe plan european.

Mancini insa stie ca are o echipa care este doar pentru a doua oara in grupele C.L., deci fara prea mare experienta, ca grup intr-o astfel de competitie.

Italianul s-a infuriat cand a fost intrebat despre Monaco, echipa cu care ar fi negociat anul trecut:

"Trebuie sa aveti mai mult respect pentru oameni, pentru antrenori si pentru jucatori. Nu puteti sa ma intrebati orice, oricand. De ce ati amintit de asta acum, de ce? Va spun ca da, am discutat cu francezii, dar ce legatura mai are acum? Va raspund din politete, dar atat

Pentru meciul cu Ajax ne trebuie si putin noroc. Oricum, am multi oameni indisponibili si avem nevoie de mai multa experineta in Liga, ca echipa, ca grup. Nu ne propunem sa luam trofeul, este destul de greu, mai ales daca tinem cont ca am facut greseli mari in meciurile trecute, cum s-a intamplat cu Real si Ajax", a spus Mancini.

Lotul celor de la City este evaluat la aproape 500 de milioane de euro, conform transfermarkt. Mancini nu va putea conta pentru meciul cu Ajax pe: Lescott, Milner, Silva, Richards, Rodwell si Maicon, scrie Guardian.

IATA cum arata grupa lui City:

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Noile reguli de funcționare a teraselor. Ce trebuie să știe personalul și clienții
BRAT